Armi Hamer Foto: Profimedia

Dizni plus je počeo da uklanja sadržaje koji u svojim scenama sadrže glumca Armija Hamera. Hamerova karijera je počela da se urušava ove godine zbog nekih uznemirujućih optužbi protiv njega, između ostalog silovanja i kanibalizma. Zbog toga mu je stopirano nekoliko velikih projekata, a saradnju su mu otkazali i njegova agencija i izdavači.

PROČITAJTE JOŠ

Dizni sada ide i korak dalje pa je epizodu emisije „U divljini sa Berom Grilsom“ gde se pojavljuje Hamer, potpuno uklonio sa Maus haus striming servisa.

Hamer i Grils u toj epizodi zajedno idu na ronjenje kako bi pronašli izgubljenu pećinu švercera na obali Sardinije. Ona više nije dostupna na Dizni puls.

Kada probate da odgledate sezonu pet, gde se nalazi epizoda sa Hamerom, servis vas jednostavno prebaci sa epizode četiri na epizodu šest.

Ona je za sada dostupna na nekoliko drugih servisa poput Epl TV+ i Nau TV u Britaniji, ali strani mediji javljaju da se i to možda ubrzo promeni.

Njegov sledeći film koji bi mogao da ugleda svetlost dana je „Smrt na Nilu“, koji je pomeren za 2022. godinu.

Podsetimo, devojka koja se zove Efi pojavila se na pres konferenciji sa svojom advokaticom Glorijom Alred, te je ne navodeći svoje prezime, u suzama objavila da ju je zvezda filma „Skrivena ljubav“, Armi Hamer, silovao 24. aprila 2017, kad je imala 20 godina. Optužila ga je da ju je psihički, fizički i seksualno zlostavljao sve vreme trajanja njihove veze.

„Svaki put je bio sve grublji. Mislila sam da će me ubiti“, rekla je Efi.

Upoznali su se preko društvenih mreža 2016. Imali su turbulentnu vezu, te navodno raskidali i mirili se četiri godine zaredom.

Efine navode opovrgnuo je Hamerov advokat.

„Od samog početka svaki odnos koji je gospodin Hamer imao s Efi odvijao se u potpunosti uz obostrani pristanak pre samog čina. O svemu su razgovarali i dogovarali se. Efino privlačenje pažnje i odluka o tome da istupi na ovaj način zapravo će samo umanjiti mogućnost pravim žrtvama nasilja da pravda bude zadovoljena“, rekao je advokat, te dodao još i kako je upravo Efi bila ta koja je od Hamera tražila da vodi malo grublju igru, na šta on nije bio spreman.

Hameru ovo inače nije prva optužba za zlostavljanje.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar