Dirljiva priča usvojene ćerke Vlada Divca

Showbiz 18. jul. 202021:57
Podeli:
Foto: Instagram/pdivacc

Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana Divac roditelji su troje dece - Petre, Matije i Luke. Osim Petre, koja je blogerka, naslednici poznatog para uglavnom ne eksponiraju javno. Petra je pre nekoliko godina pokrenula je lični blog, gde piše o svom životu i članovima porodice, ali u više navrata govorila je i o tome da je usvojena, navodeći da je oduvek znala da Vlade i Snežana nisu njeni biološki roditelji, ali da uprkos tome, njih smatra jedinim roditeljima.

PROČITAJTE JOŠ

„Ljudi me često pitaju kako je to imati dve mame i dve tate. Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima. Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine“, napisala je ona jednom prilikom na Instagramu dvadesetdvogodišnja Petra, koju su Snežana i Vlade usvojili kad je bila šestomesečna beba.

Snežana Divac je u nekoliko navrata isticala da je oduvek imala želju da se kao majka ostvari i kroz usvajanje.

„Ona je samo na drugi način ušla u našu porodicu. Ljubav je apsolutno ista. To je isto kao kad rađaš drugo dete, pa se plašiš da ga nećeš voleti kao prvo. Ona je imala tri, četiri godine kad sam joj rekla. Kod nas je došla prijateljica koja je dojila bebu i Petra me je pitala da li sam je dojila. Rekla sam joj da nisam. Onda me je pitala da li sam dojila Luku i Matiju, rekla sam da jesam. Pitala me je zašto nisam nju. Rekla sam joj: ‘Zato što te ja nisam rodila’. Davala sam joj odgovore u odnosu na njena pitanja“, rekla je Snežana Divac jednom prilikom u emisiji „150 minuta“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar