Dijana Požarskaja: Srbi su prelepi i zgodni

Showbiz 14. mar 202011:25 > 12:01
Podeli:
Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Dijana Požarskaja koja glumi u filmu "Hotel Beograd", provela je u Srbiji mesec dana dok se snimao film, u kojem je najviše scena imala sa glumcem Milošem Bikovićem.

Glumica je na konferenciji za medije, koja se održala dan pre premijere filma, istakla je da je oduševljena Srbijom. A pored toga, takođe je priznala da su joj i Srbi veoma lepi i zgodni.

Srbi su prelepi. Nigde nisam videla više zgodnih muškaraca nego u vašoj zemlji, kunem se. Jednom prilikom sam pozvala supruga u Moskvi i rekla mu: ‘Dragi, nemaš pojma koliko su Srbi lepi i zgodni’. Namerno sam ga provocirala, ne bi li i on došao u Beograd, ali nije mogao zbog obaveza“, ispričala je Ruskinja za Informer.

Inače, Dijana se u filmu „Hotel Beograd“ udaje za Pašu, koga tumači Miloš Biković, a ona je za Nova.rs rekla da je Biković velika zvezda i da ga mnogo voli.

“Svi su bili uzbuđeni u Rusiji zbog premijere. Beograd je moja prva ljubav, svaki put volim da se vratim. Miloš je velika zvezda, on je supermen. Mnogo ga volim. Vi ste srećni što ga imate”, rekla je Dijana.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ