Novi kulinarsko-takmičarski šou "Savršena večera" emitovaće se pet puta nedeljno od 20.30h na televiziji Nova S.

Ove nedelje imali smo priliku da gledamo kako takmičari predstavljaju specijalitete Šumadije.

PROČITAJTE JOŠ:

Učesnike je večeras ugostio Desimir, koji je spremao brojne specifične specijalitete iz rezličitih krajeva.

Kao predjelo na trpezi se našao japanski specijalitet „Gioza“, testo filovano svinjskim mesom, dok je glavno jelo bilo „Grlom u pečurke“, svinjski vrat u sosu od pečuraka. Za desert Desimir je servirao „Da se smrzneš“, ledene kocke po dobrom starom receptu.

On se potrudio da se uz dobru hranu gosti zabave, pa im je predstavio jednu azijsku igru.

„Savršena večera“ prati pet takmičara koji žive u istom gradu, a svaki od njih u svom domu organizuje večeru za svoje konkurente. Takmičari ocenjuju večere jedni drugih i na kraju onaj koji ima najviše poena odnosi pobedu i novčanu nagradu od 500 evra. Zvuči jednostavno? Ipak nije… Ne zabravite na kulinarske katastrofe, neprijatne interakcije učesnika za večerom, različite strategije za pobedu.

„Savršenu večeru“ gledajte od ponedeljka do četvrtka od 20.30 časova na Nova S TV.

BONUS VIDEO: Savršena večera uz harmoniku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar