Foto:Shutterstock/Alexey Boldin

Globalni filmski festival "We Are One" u saradnji sa Jutjubom prikuplja sredstva za pomoć najugroženijima od pandemije koronavirusa.

Ovaj festival jedinstveni je desetodnevni događaj koji će na Jutjubu okupiti globalnu zajednicu umetnika kako bi publici besplatno predstavili filmove iz svih krajeva sveta, a gledatelji će moći direktnim donacijama da pomognu lokalnim zajednicama širom sveta pogođenim pandemijom koronavirusa.

PROČITAJTE JOŠ

„Često govorimo da film ima jedinstvenu i snažnu moć da inspiriše i ujedini ljude bez obzira na sve razlike i granice među njima i tako doprinese izlečenju sveta“, izjavila je Džejn Rozental,  glavna izvršna direktorka međunarodne medijske kompanije „Tribeca Enterprises“ koju je osnovala sa Robertom De Nirom i suosnivačica „Tribeca Film Festivala“.

Globalni filmski festival „We Are One“ održaće se od 29. maja do 7. juna na Jutjubu. Gledatelji će moći besplatno da pristupe svim kratkim i dokumentarnim filmovima, mjuziklima, komedijama i razgovorima obuhvaćenim festivalskim programom.

Prikupljena sredstva bit će prosleđena Svetskoj zdravstvenoj organizaciji (SZO) i određenim humanitarnim organizacijama.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar