Depova advokatica: Kada Amber uhvatite u laži, ona to prikriva sa još laži

Podeli:
Amber Herd Foto: EPA-EFE/Steve Helber / POOL

Kamil Vaskez bez ustezanja iznela tvrdnje o Herdovoj.

Džoni Dep i njegova bivša supruga Amber Herd danas će dati svoje završne reči pred sudom u Virdžiniji.

PROČITAJTE JOŠ:

Advokatica iz tima slavnog glumca, Kamil Vaskez, osvrnula se na to da je Amber pre tačno šest godina na ovaj dan tražila zabranu prilaska za svog bivšeg supruga tvrdeći da je nasilnik i na taj način mu uništila život.

"Danas, 27. maja 2022., tačno šest godina kasnije, molimo vas da vratite gospodinu Depu njegov život, govoreći svetu da gospodin Dep nije zlostavljač, kao što je gospođica Herd rekla i da učinite da ona odgovara za svoje laži", rekla je Vaskez na početku.

"Ono o čemu je u pitanju je dobro ime ovog čoveka, ono što je u pitanju je život čoveka koji je izgubio mnogo kada je optužen za gnusne zločine i život koji bi mogao da živi kada bi konačno bio oslobođen ovih optužbi. Na današnji dan pre šest godina gospođica Herd je podnela lažnu prijavu o nasilju u porodici protiv svog bivšeg muža Džonija Depa sa kojim je provela 15 meseci u braku. Bila je to nameštaljka, obavestila je paparace da bi čekali. Znali su gde će stati i pokazati svoju modricu", nastavila je advokatica.

Amber Herd Foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ

"Fotografije prikazuju ono što su hteli da vide – sliku pretučene žene. Tamni trag na njenom licu pojavio se šest dana nakon što je videla gospodina Depa. To je bila laž, ona je to znala, gospodin Dep je to znao i mnogi svedoci koji su je videli te nedelje su to znali. Svet je video samo ono što je ona želela da vide", naglasila je Kamil.

Sudu je, zatim pokazana fotografija iz jednog časopisa na kojoj je Herdova sa licem u modricama.

"Dve godine kasnije, kada je promovisala najveću ulogu u svojoj karijeri, do ovog suđenja, gospođica Herd se predstavila kao javna ličnost koja se zalaže protiv nasilja u porodici“, istakla je Vaskez.

Ona je dodala i da su tvrdnje Vaskezove "divlje i neverovatne i ne možete birati u šta od ovoga da verujete, a šta da zanemarite. Veruješ u sve, ili ni u šta".

„Ili je žrtva zaista užasnog zlostavljanja ili žena koja je spremna da kaže apsolutno sve. Uznemirujuće je pomisliti da bi gospođica Herd izmislila užasne priče o zlostavljanju o kojima je svedočila u ovoj sudnici. Zlostavljanje je realnost za previše žena, ali ogroman dokaz i težina tih dokaza pokazuju da to nije njena priča, to nije priča gospođice Herd. To je bio čin duboke okrutnosti, ne samo prema gospodinu Depu, već i prema onima koji su zaista preživeli nasilje. Bila je lažna, bila je kleveta i nanela je nepopravljivu štetu", istakla je Kamil Vaskez.

Johnny Depp Džoni Dep
Džoni Dep Foto: EPA-EFE/JONATHAN ERNST

Ona je rekla i da je "najvažnije što smo čuli od Amber" snimak u kojem govori Depu: "Nisam te udarala pesnicama, udarala sam te rukama".

"Odvojte trenutak da razmislite o onome što ste tamo čuli. Zamislite da je to gospodin Dep rekao gospođici Herd. Ovo je prava gospođica Heard, na audio snimcima. Ono što niste čuli ni na jednom audio snimku je da je gospodin Dep ikada priznao da je udarao, udarao ili šutnuo gospođicu Herd. Nisi čuo, nije postojao. Nije se dogodilo. Kada je 2016. Herd saznala da Dep želi da prekine vezu, napala ga je. Poslala mu je spisak finansijskih zahteva, a kada oni nisu bili ispunjeni, nanela je udarac štetniji od bilo čega fizičkog optužujući ga za zlostavljanje. Ona nije samo želela razvod, htela je da ga uništi", rekla je Kamil.

Prema rečima Depove advokatice, Herd je iznela "laži nad lažima", uključujući i izjavu u intervjuima za medije da je svu svoju nagodbu od sedam miliona dolara za razvod dala ACLU-u i Dečjoj bolnici u Los Anđelesu. To je bila "očigledna laž" i ona je samo dala manje od milion dolara ACLU-u i 250.000 dolara Dečjoj bolnici.

"Kada uhvatite gospođicu Herd u laži, ona to prikriva sa još laži", govorila je Kamil.

BONUS VIDEO: Katarina Grujić - izjava 25.05.2022.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar