Foto: Goran Srdanov

"Hvala još jednom svima, ja nisam želeo da se ovo ovoliko zna i čuje, međutim sada kada vidim da je ovo istinito i da je korona stvarno strašna, i sve što sam proživeo za 20 dana u bolnici, bio na kiseoniku - budite pametni, nosite maske, i pazite se", rekao je Dejan Milićević, koji se i dalje nalazi u bolnici "Dragiša Mišović".

PROČITAJTE JOŠ

Dejan Milićević nakon 20 dana teške borbe na internoj klinici „Dragiša Mišović“ na Dedinju, izlečen je od koronavirusa. Poznati modni fotograf, koji je bio u lošem zdravstvenom stanju jer je imao operaciju želudca i upalu oba plućna krila, konačno se bolje oseća i nada se skorašnjem kućnom oporavku. On je u objavi na Instagramu iskoristio priliku da se zahvali svim zdravstvenim radnicima koji su se izborili za njegov život, a osvrnuo se i na pakao kroz koji je prošao.

Foto: Printscreen/Instagram/dejan_milicevic

„Svaka vam čast, borili smo se kao lavovi da mene spasimo i da sutra izađem nakon 20 dana boravka ovde. Hvala vam puno, ovo ne može da se opiše, da se kaže, da se izrazi ta zahvalanost kako i na koji način ovaj pretežak period za mene i za moj život se konačno završio na dobrobit celokupnu“, rekao je Dejan, i  osvrnuo se na priče o moždanom udaru.

„Moždanog udara nikad nije bilo,operacije prostate nikada nije bilo. Ja jesam imao koronu, pobedio sam je, hvala Bogu i jesam operisao želudac. To nikada nisam krio, mislim da je najiskrenija stvar, da sam iskren kada govorim o svom zdravstvenom stanju, jer to može da pomogne mnogima koji su u godinama, ili se nalaze u problemu koji sam imao ja. Hvala još jednom svima, ja nisam želeo da se ovo ovoliko zna i čuje, međutim sada kada vidim da je ovo istinito i da je korona stvarno strašna, i sve što sam proživeo za 20 dana u bolnici, bio na kiseoniku – budite pametni, nosite maske, i pazite se. Ovo je nešto što samo Bog može da vas sačuva i ne želiš nikome, pa ni najljućem neprijatelju koji je našao za shodno da piše laži i gluposti. Bitno je da sam ja pobedio, da smo pobedili zajedno i da se još dugo gledamo“, zaključio je Dejan u otvorenoj objavi na Instagramu.

Foto: Printscreen/Instagram/dejan_milicevic

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.