Daško Milinović
Daško Milinović Foto: N1

Radijski voditelj Daško Milinović, napadnut je jutros u Novom Sadu, neposredno pred početak emisije "Daško i Mlađa". U razgovoru za Nova.rs, Daško govori da je posle napada otišao u Urgentni centar, a da su lekari pozvali policiju.

„Dobro sam, ja sam došao u Urgenti pa su oni pozvali policiju. Još uvek sam u policiji. Sada se digla velika frka. Napadači su bili dosta smotani. Očekivao sam napad pa sam stigao da se zaštitim, udarili su me po ruci. Imam jednu posekotinu, ali na rengenu nemam lomove. Pobegli su brzo“, rekao je on za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

„Iste likove sam video da me prate juče, gledali su me dva dana. Kada sam ih jutros video sa maskama, znao sam da će me napasti“, dodao je voditelj.

Kako kaže, radi se o ekstremno desničarskim aktivistima.

„Radi se o fašističkim aktivistima. Nekim od bezbroj ekstremno desničarskih grupa koje deluju u Srbiji. Ne bih znao da ih imenujem“, zaključio je Milinović za Nova.rs.

Zvaničan profil emisije na Tviteru napisao je da je Daško napadnut od strane fašista.

„Dobro sam. Fašisti su smotani i glupi ko kurac. Dobio sam suzavac u oči i tri udarca štanglom u ruku. Pobegli su onda. Pizde. Hvala na brizi. Smrt fašizmu!“, napisali su oni.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare