Darko Lazić sa devojkom Katarinom Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Nakon operacije, Darko Lazić se nije pridržavao saveta doktora, pa je ponovo završio u bolnici na još jednoj operaciji.

Posle još jedne intervencije pevaču je pridužen oporavak, pa su mu promnjeni planovi za predstojeće praznike.

PROČITAJTE JOŠ:

U dugom procesu oporavka, uz Darka Lazića je njegova supruga Katarina.

„Dešavalo se da moram da pevam za praznike, ali pošto mi je bitno da za vreme verskih budem kod kuće, u poslednjih par godina ne zakazujem svirke tim danima i to mi puno znači“, rekao je Darko u obraćanju fanovima.

Kako je istakao pevač, sa Katarinom je prvi put bio na početku karijere, ali su im se nakon toga putevi razišli, pa ponovo spojili. Svoju ljubav su ozvaničili tajnim venčanjem.

„Bili smo zajedno i kada sam pobedio na muzičkom takmičenju. Mogao bih da kažem da se od tada do danas mnogo stvari promenilo, ali je i dosta stvari ostalo isto. Kaća i ja smo dosta ozbiljniji nego tad, a bili smo i jako mladi, ali zaljubljenost je ostala ista kao i kada smo bili klinci“, rekao je Darko, a Katarina je dodala:

„Oboje smo tada bili mladi i neozbiljni. Darko je tada bio na početku karijere, sem toga, sada smo oboje mnogo ozbiljniji i ništa se mnogo nije promenilo.“

Darko Lazić sa devojkom Katarinom Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Oboje se odlično slažu na svim poljima, a jedino gde imaju nesuglasice jeste kuhinja.

„Jedino oko čega se svađamo to je kuhinja, Kaća voli da kuva zdravo, a ja volim da kuvam ukusno i nije mi toliko bitno da li je zdravo. Oko toga se svađamo i ume da me kritikuje. Ljubomorni smo oboje, ali sve u granicama normale, ništa značajno što bi moglo da dovede do svađe“, kaže Darko, a njegova izabranica dodaje:

„Darko sve što spremi to je jako ukusno i onda to i ne mogu da odbijem, a ja ga onda kritikujem da ne radi to ako hoće da budem zgodna mlada.“

Popularni pevač i njegova izabranica Katarina nedavno su se venčali u tajnosti u Novom Sadu u krugu najbližih.

„Bilo je prelepo, što se tiče nas ništa se nije promenilo, sve je ostalo isto kao i pre toga, sem mog prezimena“, rekla je Katarina, dok je Darko otkrio da pored tajnog venčanja spremaju i svadbu:

„Oboje iščekujemo taj dan, još uvek se ne zna tačan datum, ali polako pravimo plan kako će sve to izgledati. Naravno, pored toga, ako Bog da, voleo bih da imam još dece.“

Darko Lazić sa devojkom Katarinom Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Uz sve promene i novine u njegovom životu, Darko je rešio da napravi značajan korak i na svom poslovnom planu, te da publiku obraduje i novim albumom u narednih mesec dana.

„Novi album bi trebalo da bude gotov i ovog puta ću biti neskroman i slobodno ću reći da će album biti vrhunski i uloženo je dosta truda u njega. Biće i brzih i sporih pesama“, rekao je Lazić.

Katarina je istakla da su je odlično prihvatila deca pevača.

„U odličnim sam odnosima i sa Lorenom i sa Aleksejem, a i moja sestra ima decu sa kojom provodim puno vremena, tako da mi nije bilo teško da se uklopim i sa Darkovom decom“, ispričala je Katarina.

BONUS VIDEO: Darko Lazić ide na operaciju: „Moram to da uradim“ 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar