Darko Lazić ne zna gde udara: Ostavio Marinu, verio Barbaru, sad ima novi plan

Showbiz 19. jan. 202209:07
Podeli:
Darko Lazić Foto: Instagram/darkolazicofficial

Da pevač Darko Lazić vodi i te kako turbulentan život već je dovoljno poznato javnosti koja gotovo svakodnevno ima priliku da pričita neki njegov novi skandal u medijima. Posebno je interesantan njegov emotivni život jer se prema ženama ponaša kao prema prehranbenim proizvodima - dok su u roku trajanja, tu su.

Pročitajte još:

Naime, čim je njegova bivša nevenčana supruga Marina Gagić spakovala kofere i sa detetom se vratila kod svojih roditelja, Darko Lazić ušao je u emotivnu vezu sa koleginicom Barbarom Bobak.

Posle nekoliko meseci zabavljanja i skandala, Lazić je dolučio da zaprosi Barbaru. No, prsten u njihovom slučaju nije promenio ništa jer su od još od samog starta njih dvoje započeli zajednički život.

Međutim, jedna stvar se jeste promenila. Darko i Barbara žive u stanu u Novom Sadu koji iznajmljuju, ali pevač je odlučio da se to promeni nakon što ju je verio.

Kako izvor blizak paru tvrdi, on ipak ne može bez svog sela, Brestača gde je  sagradio velelpnu kuću dok je bio u braku sa pevačicom Anom Sević, ali je luksuzno operemio dok je bio u vanbračnoj zajednici sa Marinom.

Barbara nije imala izbora, te je morala da pristane na njegov zahtev zbog čega će se uskoro Lazić vratiti porodičnom domu u selu gde je rođen.

Darko Lazić Barbara Bobak
Darko Lazić Foto: Instagram/darkolazicofficial

"Darko je kuću u Brestaču, na placu pored svoje porodice, sagradio dok je bio u braku sa Anom Sević. Ana nikada nije želela život na selu, zbog čega je on bio prinuđen da kupi stan u Beogradu, koji je nakon razvoda pripao njoj. Kada je započeo vanbračnu zajednicu sa Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, Lazić je opremio kuću i tu je živeo sa njima. Bilo mu je lepo jer u kući do njegove živi porodica, sa kojom se viđao svakodnevno", rekao je izvor blizak paru.

"Međutim, kada ga je Marina napustila i odvela sina sa sobom kod svojih roditelja, u selo nedaleko od Brestača, Darko je uplovio u vezu sa Barbarom Bobak i sa njom započeo zajednički život u iznajmljenom stanu u Novom Sadu. S obzirom na to da su bili na "probi" dok nije shvatio da je ona prava, rešio je nedavno da je veri. Posle toga došli su do rešenja da bi bilo najbolje da žive u njegovoj kući jer imaju komfor i udobnost. Nažalost, zbog situacije sa koronavirusom, Darko nije u mogućnosti da kupi neki stan slične kvadrature, pa je najbolja opcija da odu u njegovo rodno selo".

BONUS VIDEO: Stoja: Bolja sam riba od Kris Džener

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar