Dara Bubamara Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Kada se devedestih godina pojavila na sceni, Dara Bubamara bila je devojčurak plave kose koji je plenio harizmom.

Otpevala je „Košavu sa Dunava“, i svi su se divili njenim talentom za scenski nastup i igru.

Usledile su pesme koje je publika zapamtila, a na društvenim mrežama, pojavio se video-spot za Darinu pesmu iz 1994. godine.

Ovde možemo videti folkerku koja zrači uz osmeh, zanimljivu koreografiju i crnu odevnu kombinaciju.

Pevačica je tada bila znatno mršavija, i njene prirodne grudi bile su dosta manje od onih kakve ima danas i koje ponosno ističe.

Bubamara je silikone u grudi stavila prvi put pre desetak godina, i kako je sama govorila menjala ih je nekoliko puta. Sada je ponosna vlasnica „sedmica“, a učestale intervencije na grudima, prema pisanju medija, folkerku su navodno koštale oko 15.000 evra.

Dara Bubamara Foto:Antonio Ahel/ATAImages

„Često menjam silikone, pre svega jer tako treba. Čujem da me neke koleginice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svetske trendove, dosta je više lažnog morala“, izjavila je Dara.

Do sedme sile, stigla je informacija da je za nov osmeh pevačica iskeširala 18.000 evra. Kako se tada pričalo, Dara je nove zube radila u Cirihu, a za kliniku u Švajcarskoj odlučila se jer su imali najsavremenije metode.

PROČITAJTE JOŠ:

Bubamara je dopunjavala i usne nekoliko puta, po sopstvenom priznanju, a poslednja korekcija na usnama je navodno izvršena pre nekoliko meseci, dok se zabavljala sa 20 godina mlađim dečkom Tonijem.

Cena kubika filera za usne je oko 150 evra, stoga se pretpostavljalo da je Dara za usne, tokom godina dala oko 2.500 evra, navodili su mediji.

Kada su u pitanju „sitne“ kozmetičke intervencije koje je Dara radila, one koštaju oko 300 evra u beogradskim klinikama, a moraju se ponavljati na šest meseci kako bi lice izgledalo negovano.

Dara Bubamara Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Operacija nosa koju je Dara priuštila sebi, promenila je lični opis pevačice, kažu komentari sa društvenih mreža. Tik pre nego što će još jednom predstaviti svoje novo lice, Dara je boravila u Turskoj, pa su mnogi pomislili da je baš na nekoj od tamošnjih klinika „otišla pod nož“ i smanjila nos. Ovaj zahvat u Turskoj navodno košta između 4.000 i 7.000 evra.

BONUS VIDEO: Nastup Dare Bubamare u hotelu Majdan