jutarnji program NOVA S
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Voditelj vikend jutarnjeg programa na televiziji Nova S "Probudi se" poštuje sve mere predostrožnosti i zbog koronavirusa izbegava kontakt s ljudima, osim kada vodi emisiju.

PROČITAJTE JOŠ

Danilo Mašojević, voditelj vikend jutarnjeg programa „Probudi se“ koji se emituje na televiziji Nova S, maksimalno poštuje sve uvedene mere predostrožnosti, zbog čega se privatno ni ne viđa s ljudima. Čak i kada je s nekim u kontaktu, to je kada dođe na snimanje emisije, ali svakako drži propisanu distancu. Budući da je koronavirusom zaražen veliki broj ljudi, voditelj je rešio da se čuva koliko god je to u njegovoj moći.

„Viđam se sa pet ljudi poslednjih mesec dana. Nije fraza, ali zaista poštujem sve mere i pridržavam se svega. Od početka jula nisam bio u zatvorenom prostoru, tipa kafića, restorana, iako volim takva mesta, skoro mesec dana. Uglanvom sedim na otvorenom. Počeo sam ponovo da igram igrice PS 4 pošto više ne izlazim kao nekada. Uskoro ću na odmor, ali još uvek ne znam ni gde, ni šta“, rekao je voditelj za naš portal.

Podsetimo, Danilo je od 1. juna ove godine postao voditelj vikend jutarnjeg programa “Probudi se”, koji inače vodi zajedno sa Nevenom Madžarević.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)