Beer Fest
Beer Fest Foto:Promo/BeerFest

Najveći pivsko-muzički festival u ovom delu Evrope – Belgrade Beer fest, i ovog leta će, od 18. do 22. avgusta na Ušću, ugostiti više od 60 izvođača. Ove godine novost je još jedna bina pod nazivom “Riff and Beer”.

PROČITAJTE JOŠ

“Riff and Beer” stage

ored glavne bine na kojoj nastupaju legendarni bendovi sa ovih prostora, na novoj Riff and Beer bini nastupiće mnoštvo bendova koji su zadužili srpsku rok muziku kao što su Bjesovi, Pero Defformero, Kristali, Deca loših muzičara, Vuča (ex Darkwood Dub), Love Hunters, Texas Flood, Six Pack i mnogi drugi.

Izvor: Beerfest

Procedura ulaza

Uslov za ulazak na festival je posedovanje jedne od sledećih potvrda: Potvrda o vakcinaciji, potvrda da je osoba preležala Kovid-19, negativan PCR test i negativan brzi antigenski test.

Festival je organizovao mogućnost testiranja u svim AQUALAB laboratorijama u Beogradu i širom Srbije i obezbedio povlašćenu cenu za brzi antigenski test od 490 dinara. Spisak laboratorija možete videti ovde: www.aqualab.rs

Izvor: Beerfest

Festival je dodatno obezbedio i punkt za testiranje u blizini održavanja festivala – na parkingu iza Tržnog centra Ušće, po takođe povlašćenoj ceni od 490 dinara.

Radno vreme punkta za testiranje je u sredu od 14 do 22 časa, a od četvrtka do nedelje od 10 do 20 časova.

Bonus video

Poslednje veče Exita

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar