Emina Jahović i Mustafa Sandal
Emina Jahović i Mustafa Sandal Foto: Ivan Dinić/Nova S/Instagram/mustafasandal24

Otkrila i da li ima novog dečka.

Pevačica Emina Jahović već godinama živi na relaciji Srbija-Turska, a trenutno je zbog poslovnih obaveza došla u Beograd.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovog puta komentarisala je svoj privatni život, a osvrnula se i na bivšeg supruga Mustafu Sandala.

„Ja sam protiv toga da ljudi sude jedni drugima, pesma govori o tome. O meni se pisalo mnogo toga, više u Turskoj. Moj privatni život je bio posvećen samo deci, a pisali su tamo da sam i ovako i onako i sa ovim i sa onim. Naučila sam da pritisak okrenem u nešto kreativno. Za mene je ogovaranje kriminalno ponašanje, kao i osude, a kad ne znaš o nekome nešto. To je pre svega veliki greh. Ja ne govorim da ću biti lažov, nego nećete imati pravo da znate moju istinu“, rekla je pevačica.

Otkrila je i kakav je njen ljubavni život.

„Trenutno nisam u dugoj vezi, nikad mi se ovo nije desilo. Kriv je Saturn. To ne znači da mi se niko ne udvara. Skoro se privatno izdešavalo to što se moj bivši muž oženio, ja sam morala da budem ta koja će više da se posveti deci. Stvarno želim mnogo sreće, uvek će biti moj prijatelj i otac moje dece, ali da sam se ja bacila u provod, deca bi ostala po strani. Ja kad se zaljubim, malo znam da skliznem, pa se kontrolišem. Želim da se posvetim njima. Ostalo će doći samo po sebi. I meni je čudno što je toliko dugo, nadam se da ću i ja naću srodnu dušu“, zaključila je Emina u emisiji „Ekskluzivno“.

BONUS VIDEO: Tamara Milutinović Pevačica otkrila da je spremna za ludi kamen