Boban Rajović
Boban Rajović Foto: E-Stock/Ivan Dobricic

Brat pevača Bobana Rajovića, Zoran Rajović, koji godinama živi i radi i Danskoj kao ovlašćeni agent i pravni savetnik za trgovinu nekretninama, kandidovao se na lokalnim izborima u opštini Balerup, kad kandidat za odbornika u Skupštini.

Iako je on uspešan u svom biznisu, nije se kandidovao zbog ekonomskih interesa nego radi ubeđenja. Svojim radnim i životnim iskustvom želi da da doprinos još boljem razvoju grada u kojem živi.

PROČITAJTE JOŠ

Tim povodom popričali smo sa Bobanom Rajovićem koji je svom bratu najveća podrška, te ga je on prvi savetovao da uđe u politiku.

„Moj brat živi u Danskoj čitav život, gde sam i ja dok se nisam doselio u Beograd. Tamo smo rođeni i prosto lepo mu je tamo, voli tu državu. Došao je na ideju da se kandiduje za lokalne izbore u Baleru jer je uvek politički bio nastrojen, mada nije hteo time da se bavi. Uspešan je biznismen u nekom svom biznisu i to zaista dobro ide. Nije imao vremena za politiku. Ja sam mu lično govorio davno sa krene sa time jer se interesuje i razume u politiku. Posebno mi je drago što to radi u Danskoj, a ne ovde jer ovde ne bih mogao toliko da ga podržim iz razloga što bih i ja bio jedan deo toga, a to ne želim. U svakom slučaju od mene ima svu podršku i siguran sam da je ozbiljan u tome“, rekao je folker i otkrio kakve su potičke teme u fokusu u Danskoj.

„To bi morali njega da pitate. Sad bi se on raspričao. On je oduvek podržavao teme da se grade nove škole i razne ustanove, ali mislim da je tamo glavna politička tema uvek bila stranci koji dolaze“, kazao je pevač.

Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Rajović kaže da forsira brata da se oproba u politici u Srbiji ili Crnoj Gori, odakle im inače potiču koreni.

„Pazi, ja ga forsiram da se kandiduje ili su Srbiji ili u Crnoj Gori“, rekao je Boban i dodao da on nije član nijedne stranke, ali da su on i brat odličan tandem za pobedu.

„Nisam ni u jednoj političkoj stranci definitivno jer mislim da to ne bi doprinelo mojoj muzičkoj karijeri. Ali, kad bi se brat kandidovao ovde i ja ga podržao u tome, mislim da bi napravili pun pogodak. Možda i jesam za političara, samo što to neću da priznam. Kad bih odlučio da se bavim politikom, znam da bi bio najbolji u tome i postao bi predsednik države (smeh). Samo je pitanje momenta i odluke“, završava Boban svoju priču za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Emir Lapsus bend: Neću samostanu karijeru, sami smo se gurali i borili

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar