Da li je Biber posvetio pesmu staroj ljubavi Seleni Gomez

Showbiz 27. mar. 202108:54
Podeli:
Foto: EPA/PAUL BUCK

Uprkos tome što su raskinuli pre mnogo godina, zagriženi fanovi veruju da je jedan stih u Džastinovoj pesmi "Ghosts" direktan odgovor na Selenine ranije stihove, te da se par i dalje "prepire" preko pesama.

PROČITAJTE JOŠ

Džastin Biber objavio je prošlog petka album „Justice“, a fanovima nije dugo trebalo da jednu od pesama povežu sa Selenom Gomez.

Uprkos tome što su raskinuli pre mnogo godina, zagriženi fanovi veruju da je jedan stih u Džastinovoj pesmi „Ghosts“ direktan odgovor na Selenine stihove u staroj pesmi „Ghost of You.“

„But I don’t think I’ll ever break through / The ghost of you” glasi Selenin stih iz pomenute numere, što je primetio TikToker maryamalrazooqi.

A Džastinov navodni odgovor na ovaj stih je….  „I want you to know that if I can’t get close to you / I’ll settle for the ghost of you.“

@maryamalrazooqi

Shit??!!!!!! #Jelena #Ghost #JustinBieber #Justice #SelenaGomez #Selena #Justin Ghost was Justin’s goodbye to Selena.. ?

♬ original sound – Maryamalrazooqi

Naravno, ove reči su potpuna slučajnost, ali to nije sprečilo fanove da u komentarima podrže ovu suludu teoriju.

Sam Bieber je u intervuu za britansko izdanje magazina Vogue objasnio da pesma govori o gubitku i razdvajanju, posebno u doba globalne pandemije.

“Pesma je o gubitku voljene osobe. Znam da se to dogodilo mnogima. Iza nas je teška godina u kojoj su mnogi izgubili voljene, mnoge veze nisu izdržale. Stih ‘If I can’t get close to you, I’ll settle for the ghost of you’ odnosi se i na karantin – više nismo povezani kao nekada,” objasnio je.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar