Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Netfliksova hit serija Tiger King svojevremeno je proglašena najvećih karantinskim hitom i jednom od najuvrnutijih i najbolesnijih serija 2020. godine. Posmatrajući brojke na striming servisima i zaradu koju je uspela da osvoji, fanovi sa pravom pitaju - hoćemo li imati drugu sezonu?

Sve spekulacije o novoj sezoni su još uvek neosnovane. Netfliks nije govorio o nastavku serije, niti ima bilo kakvih zvaničnih podataka na tu temu. Producenti prve sezone, s druge strane, smatraju da u originalnoj priči još uvek ima materijala, te da nastavak može biti osmišljen.

PROČITAJTE JOŠ

U razgovoru za „Entertainment Weekly“, Rebeka Čajklin, jedna od producenata serije izjavila je da bi nastavak mogao biti dramatičan kao i prva sezona.

„Razmišljamo o tome, još uvek nema zvaničnih informacija, ali verujem da bi moglo da bude uzbudljivo i dramatično kao i ranije. Priča još nije do kraja ispričana“, rekla je ona.

Serija govori o životu Džozepa Maldonada Pasaža, koji je otvorio zoološki vrt sa sa više od 1200 lavova, tigrova i medveda, pre nego je odlučio da se prepusti mračnim krugovima droge, ubistva i kultova. Glavni lik takođe je poznat pod pseudonimom “Tiger King”.

Kritičari ga nazivaju “Netfliksovim najluđim dokumentarcem ikada”, a dolazi od tvorca dokumentarnog filma “Fyre”, koji je pratio priču o propalom muzičkom festivalu koji se nikada nije dogodio.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sve do 2017. godine, Tiger King je pario, lovio, ubijao i prodao više od 1200 velikih mačaka, uglavnom lavova i tigrova koje je držao u velikom improvizovanom zoološkom vrtu po imenu “Veliki vajnvudski egzotični životinjski park”.

Javnosti je bio poznat i po svojoj plavoj kosi, ekstravagantnom izgledu i Jutjub emisiji u kojoj je bio prikazan njegov neobičan životni stil. Njegov najveći neprijatelj bila je zaštitnica životinjskih prava Karol Baskin, zbog koje je unajmio plaćenog ubicu i čak dva puta pokušao da je ubije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter. 

Tagovi

Komentari

Svi komentari (2)