Čuveni Jutjub video od skoro milijardu pregleda biće obrisan

Showbiz 25. maj. 202110:58
Podeli:
snimak deca
Foto: Printscreen/YouTube/NDCYT

Pre nego što je Jutjub dostigao popularnost kakvu ima danas, postojao je video pod nazivom Charlie Bit My Finger, u kome su uživali bukvalno milioni.

Video snimak bebe koja izgovara da ju je Čarli ujeo smatra se jednim od prvih viralnih snimaka na internetu i do sada ga je videlo 880 miliona ljudi. Ipak, uskoro će biti izbrisan sa Jutjuba.

PROČITAJTE JOŠ

„Voljeni video se odomaćio u srcima mnogih. Sada ćemo ga ukloniti sa Jutjuba i samo jedna osoba na svetu imaće priliku da ga poseduje u posebnom obliku,“ stoji u saopštenju na sajtu CharlieBitMe.com.

Novi vlasnik video snimka imaće priliku da napravi parodiju na original sa dečacima iz istog, Harijem i Čarlijem, koji su sada porasli.

Prvobitno namenjen da ga vide samo porodica i prijatelji, video je postao viralan na Jutjubu. Hari, star tri godine, opušta se gledajući televiziju sa jednogodišnjim Čarlijem, nakon dana provedenog u igri u bašti. Neobjašnjivo, Hari odlučuje da stavi prst u Čarlijeva usta, a ostalo vam je poznato.

Hari i Čarli danas imaju 17 i 15 godina, uskoro ulaze u punoletstvo i upuštaju se u sledeće poglavlje svog života, zbog čega smatraju da će video samo dobiti „novi život“ nakon aukcije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar