Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Prestige band, inače jedan od najpopularnijih beogradskih bendova za svečane proslave, slavlja i veselja, koji sa detaljno probranim repertoarom, vrhunskim zvukom i odličnom atmosferom godinama uveseljavao građane prestonice, nedavno je objavio svoj prvi singl "Na iskap" i sada planira muzičku karijeru na estradi poput Lexingtona, Magla i OK benda.

Iako su godinama sarađivali sa estradnim zvezdama i Zvezdama Granda, nikada do decembra ove godine nisu hteli da samostalno objavljuju muziku. To se onda promenilo kada je stigla prava pesma koja sada broji više stotina hiljada pregleda na Jutjubu.

Njihov prvi singl možete poslušati u nastavku.

„Mi imamo taj neki princip vesalja koji smo radili do sada. Prvi deo večeri ide pop rok fazon, posle dva sata, kada gosti malo popiju, krenemo sa narodnjacima. Posle večere, kada se ljudi opuste, sa narodnom muzikom kreće šou. Ali sviramo sve, zaista sve“, rekli su članovi benda za Nova.rs na pitanje kako izgleda veselje uz Prestige bend.

Do kraja godine planiraju još dva nova singla, a spremaju i solistički koncert, kao i u nastup u hotelu Majdan 23. februara ove godine.

BONUS VIDEO: Koncert Ide Prester

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar