Foto:EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Zdravko Čolić je u emisiji ispričao anegdotu vezanu za voditelja Žiku Nikolića, koja se dogodila prilikom jednog njihovog susreta u Vrnjačkoj Banji.

Čola se u razgovoru sa ekipom emisije „Žikina šarenica“ prisetio situacije koja se svojevremeno dogodila u jednom noćnom baru u Vrnjačkoj Banji, gde je slavio rođendan. Tada se u lokalu pojavio Žika Nikolić.

PROČITAJTE JOŠ

„To je čuvena priča, ne znam da li smem pred kamerama to da pričam. To je bilo jedno ludo veče. Imali smo tu turneju, koncert u Vrnjačkoj Banji na letnjoj pozornici i onda smo proslavili taj rođendan. Tu je bila ekipa, članovi benda, Lokice… Onda su u jednom momentu osim Makse Ćatovića, našeg producenta, i još ljudi koji su radili u menadžmetu, pojavili se odjednom neki sportisti, fudbaleri, košarkaši. Sve se izrodilo u jedan opšti tulum. Tako moram da kažem“ počeo je priču Čola.

Foto: Vladislav Mitić

„U jedno doba, kada smo svi mi bili u tom nekom raspoloženju, pojavljuje se Žika sa najlepšom ženom u Vrnjačkoj Banji. Kada su se otvorila ta vrata, u tom podrumu, noćnom baru „Mali Pariz“, Žika je samo značajno snimio celu ekipu, klimnuo glavom, a mi: „Žiko!“. Pored sebe je imao jednu predivnu devojku. I u tom momentu Žika nas je konstatovao i okrenuo se otišao“, rekao je Zdravko Čolić kroz smeh.