Čime se Fibi bavila pre nego je dobila ulogu u Prijateljima

Showbiz 28. maj. 202114:16
Podeli:
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Liza Kudrov na glumačkoj je sceni još od osamdesetih godina prošlog veka, a najpoznatija je po ulozi Fibi Bufe u omiljenom sitkomu "Prijatelji".

Jedina je u toj seriji u isto vreme imala dve uloge, s obzirom na to da je igrala i Fibinu sestru bliznakinju Ursulu. Zahvaljujući „Prijateljima“ dobila je i nekoliko nagrada, među kojima su Emi i SAG, a uoči posebne epizode omiljene serije koja se emitovala ove nedelje, prisetili smo se njene karijere.

PROČITAJTE JOŠ

Liza je odrasla u Los Anđelesu u porodici beloruskih korena, a kako joj je otac bio fizijatar, odmalena se zanimala za medicinu. Završila je biologiju te je s ocem radila osam godina pre nego što je započela glumačku karijeru. Imala je brojne manje uloge, a glumila je u serijama „Kafić Uzdravlje“ i „Frasier“ pre nego što je otišla na audiciju za Fibi Bufe.

Tokom 1995. godine Liza se udala za Majkla Sterna, sina Džulijana Maraja Sterna dobili su 1998. godine. U četvrtoj sezoni „Prijatelja“, u kojoj je Fibi  trudna s trojkama svog brata, Liza je zaista bila trudna.

Kudrov je u nekoliko navrata istakla kako ne gleda „Prijatelje“, a želja joj je da s ostalim kolegama iz serije to učiniti uskoro. Upravo uloga Fibi Bufe jedna je od najpopularnijih uloga u TV serijama u SAD-u. Osim u serijama, glumila je i u brojnim filmovima.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar