Ruška Jakić
Ruška Jakić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Ruška Jakić, autorka emisije "Ljubav i moda", koja iza sebe ima dugogodišnju karijeru i tri braka, ima mnogo toga da kaže o današnjim vezama. Njena emisija traje i dan danas, a njena rečenica "dobro jutro, lepotice" postala je kultna, jer je voditeljka često nju pominjala u svojoj emisiji. Ima ćerku koja neizmerno podseća na nju, ali se ne bavi javnim poslom.

Ruška se udavala tri puta, a nedavno je u javnosti isplivala slika sa njenog prvog venčanja sa arhitektom Laletom Nadeždićem. Iz braka sa Laletom Ruška je dobila ćerku Anu Nadeždić.

Ana se retko pojavljuje u javnosti, a poznato je da sa suprugom živi u Italiji gde ima licenciranu firmu za lajfkoučing i drži seminare i treninge, na njenom Instagram profilu mogu se naći upravo takve fotografije.

Ana Nadeždić Foto: Instagram/ananadezdiclife

 

Ruška uvek zrači energijom na kojoj bi joj pozavidele i dosta mlađe žene. Ruška ima savet koji je početak i kraj svega, pa i „imidža“ kojim se predstavljamo u javnosti.

„Moja poruka mladim devojkama je da ulažu u sebe. Ono što ste uložili u sebe ne može vam niko nikada oduzeti. Da biste postali moćna žena, morate da ulažete u sebe. Da se obrazujete, a ne samo da napumpate usta. Vreme takvih brzo prolazi, jer dolaze mlađe napupmane Lolite bez pokrića. One imaju samo otkriće, nemaju pokriće“, našalila se.

 

Bonus video: Monika Beluči lepota koja ne bledi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Svi komentari (2)