Ćerka Natali Vud nakon 40 godina o njenoj misterioznoj smrti

Showbiz 12. jul. 202011:49
Podeli:
Natali Vud
Natali Vud Foto:Helen Miljacovitch / Zuma Press / Profimedia

Ćerka misteriozno preminule glumice Natali Vud, danas 49-godišnja Nataša Vagner, progovorila je o majčinoj smrti i otkrila kako je to na nju ostavilo velike emocionalne ožiljke, koji su kasnije uticali na njene veze i odnose koje je ostvarivala u odraslom dobu.

PROČITAJTE JOŠ

Nataša je imala samo 11 godina kada je telo njene majke Natali pronađeno 1982. godine kako beživotno pluta uz ostrvo Katalina u Tihom Okeanu. Ni dan-danas nije tačno razjašnjeno šta se i kako se dogodilo. Zna se da je Natali bila sa suprugom Robertom Vagnerom i njihovim prijateljem, takođe glumcem Kristoferom Vokenom na vikend plovidbi brodom. No, ostatak priče je jedan od najdugovečnijih misterija Holivuda, čak i 40 godina nakon tragedije.

Bio je to prvi put da je Nataša progovorila o majčinom životu i smrti, i to u memoarima „Više od ljubavi“. To je zapravo intimni portret njene majke u kojem žestoko brani svog oca Vagnera, koji je dugo vremena bio glavnoosumnjičeni za Natalinu smrt.

„Nikad nećemo sa sigurnošću znati kako je moja majka završila u vodi. Usredsredila sam se na stvari koje znam, a to je da moj otac nikada ne bi naudio majci ili da je ne bi spasio da je znao da je u opasnosti. Usredsredila sam se i na svoju ljubav prema ocu, svojoj porodici. Moja majka nije bila tragična osoba. Život je posvetila umetnosti, deci, mužu i ljubavi. Ovako bi želela da je ljudi pamte, a ne kao nekoga koga je definisala sopstvena smrt, već njen život“, napisala je Nataša u memoarima.

Uz to je otkrila i kako ju je majčina smrt navela da traži muškarce s roditeljskom naravi.

„Mislim da sam u odraslom životu uvek tražila majku. Često bih birala vrlo zrele muškarce, koje bih posmatrala kao majku, ali to bi mi postalo zbunjujuće nakon nekog vremena. Želela sam da budem odrasla i bez da sam u vezi“, rekla je Nataša.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar