Ćerka čuvenog Gige Moravca će se boriti u Survivoru FOTO

Showbiz 26. feb. 202222:28
Podeli:
Foto:Zoran Lončarević

Glumica Mina Nikolić uspela je da se izbori za takmičenje u šou programu Survivor koji uskoro kreće sa emitovanjem na televiziji Nova S. Ćerka Marka Nikolića neretko je isticala koliku podršku je dobijala od slavnog oca.

Nakon potrage za kandidatima koji su spremni da se upuste u avanturu života i iskušaju sopstvene granice izdržljivosti, televizija Nova S uskoro na male ekrane donosi zabavno takmičarski šou Survivor koji je širom sveta poznat kao jedan od najuspešnijih televizijskih formata krunisan prestižnom nagradom Emmy. Pored mnogobrojnih učesnika, svoju sreću i izdržljivost okušaće i Mina Nikolić, ćerka legendarnog glumca Marka Nikolića.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je jednom prilikom govorila o odnosu koji je imala sa ocem, koji je preminuo 2019. godine.

"Tatin i moj odnos bio je veoma lep, divno smo se družili i svuda išli zajedno. Kad sam bila mala, mama Dubravka radila je u apoteci u Pančevu, pa je o meni najčešće brinuo tata - dolazio je po mene u vrtić, vodio me kod lekara, ali i na sva snimanja i probe, čak i kostimske, kao i na predstave. Odlazili smo i na pecanje, u kojem je beskrajno uživao, kao i na brod. Najdraže mi je bilo da provodim vreme s njim jer je u svemu bio poseban. Kod njega je sve moglo, a i ako je postojala neka stvar oko koje se ne bismo složili, o tome smo se dogovarali i pokušavali da pronađemo kompromis. Za razliku od njega, mama je uvek, pre nego što i bilo šta pitam, govorila ne", prisetila se Mina u razgovoru za "Gloriju".

Mina je istakla i da je sa ocem imala neuobičajen odnos, jer ju je on dobio kasno, ali da je u poslednjim danima njegovog života uspeo da joj prenese nešto što neko svojoj deci prenosi celog života.

"Naš odnos je bio, iskreno, malo neobičnan, pošto je tata imao 47 godina kada sam se ja rodila, pa je pre delovalo da mi je deka nego otac", ispričala je mlada glumica i dodala:

Mina Nikolić Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

"Imam utisak da je stigao da me nauči svemu onome što je trebalo - kako da se postavim prema ljudima, šta treba da želim, kakav stav da razvijem prema poslu. U njegova dva poslednje meseca, kad je bolest uzela maha, sve je bilo zgusnuto. Ono što ljudi dobiju od svojih roditelja tokom godina vaspitanja i odrastanja, on mi je preneo u tih šezdesetak dana", istakla je.

Nikolićeva naslednica istakla je i da njenog oca mnogi nisu razumeli i da zbog toga nije mogao da nađe zajednički jezik baš sa svima.

Ona je otkrila i da je otac nije štedeo kada je davanje saveta u pitanju.

"Nikada me nije štedeo, uvek je imao šta da kaže. Tada mi je konkretno rekao: 'Sine, najbitnije ti je da rečenicu, donosno repliku izgovoriš tačno i da ti se veruje'. Imao je tretman koji niko ne zaslužuje. Nažalost, otkako pamtim, nikada nije dobio glavnu ulogu", ispričala je Mina tada.

Ona će se u šou programu Survivor koji uskoro počinje da se emituje na televiziji Nova S suočiti sa brojnim izazovima i testovima izdržljivosti.

Survivor uskoro kreće sa emitovanjem na kanalu Nova S.

BONUS VIDEO: Mina Nikolić: Najveći izazov u Survivoru će mi biti drugi ljudi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar