Ceca primila drugu dozu vakcine, svi gledali u njenu frizuru

Showbiz 14. maj. 202112:42 > 12:43
Podeli:
Foto: Nova.rs

Poznata pevačica Svetlana Ceca Ražnatović primila je danas na Beogradskom sajmu drugu dozu vakcine kineske kompanije Sinofarm.

PROČITAJTE JOŠ

Ceca je 23. aprila primila prvu dozu vakcine, a danas se pojavila u elegantnom izdanju i sa novom frizurom.

Ona je, naime, promenila imidž, te sada ima dugu crnu kosu i šiške.

Dok je popunjavala formular, prisutnim medijima je rekla da se posle prve doze osećala fenomenalno, te da nije imala nikakve nuspojave.

Pošto je primila drugu dozu, sela je da se odmori nekoliko minuta.

Pevačica je ranije otkrila da se odlučila za kinesku vakcinu kompanije Sinofarm i otkrila da je u konsultaciji sa doktorom, shodno tome da je preležala koronu i imala određenu količinu antitela.

„Smatram da svaki savesni građanin treba da se vakciniše kako bi pre svega zaštitio sebe, a potom svoju porodicu i ljude koji ga okružuju. S obzirom na to da sam imala koronu, kao što je poznato, imala sam određenu količinu antitela, te sam po savetu lekara to uradila sada. Moramo da shvatimo, zdravstveni radnici polažu ogroman napor kako bi brinuli o našim građanima i to ne smemo nikada da zaboravimo. Smatram da ljudi treba da se vakcinšu i da je to njihova obaveza. Željna sam da se vratimo životu, da imam koncerte, da se veselimo i grlimo! Hajde da se svi potrudimo da to bude što pre“, rekla je Ceca nakon što je primila prvu dozu vakcine.

Podsetimo, Ceca je koronavirus preležala u junu prošle godine, a u isto vreme je bio zaražen i njen sin Veljko.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar