Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović danas su se sastale na sudu po tužbi koju je Karleuša podnela protiv koleginice.

Obe pevačice su se pojavile na sudu u pratnji svojih advokata, ali nisu obe davale izjave za medije.

Iako pre ročišta Ceca nije davala izjave, nakon što se završilo, Ceca nam je objasnila ko je tu koga tužio i zašto.

PROČITAJTE JOŠ

„Tužena sam zbog onog što sam rekla na prethodnom ročištu. U novinama je izašlo da sam ja naručila ubistvo pokojnog Ćande i ja sam je zbog toga tužila. Ona nije bila tada na ročištu, a kad me je sudija pitala šta mislim, zašto se sve to dešava, ja sam to iznela kao svoj lični stav. Ne s namerom da bilo koga omalovažim, uvredim ili bilo šta. Ja prvo nisam takva osoba. Vi znate da ja nikoga ne vređam, niti koga želim da ponizim, jer sam dovoljno svesna sebe i svojih kvaliteta da bih imala potrebu da nekog javno ponižavam i vređam“, rekla nam je Ceca, a onda je objasnila o čemu se tačno radi.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Bilo je to da sam upitana zašto je ona to izjavila, a ja sam odgovorila da ako neko bez činjenica, ko ne ode u tužilaštvo, ne ode u policiju, nego ode u medije, izgovori takvu gomilu optužbi i laži, i tako mi ugrozi bezbednost cele porodice, kalja mi ugled čast, da ja moram nekom da se pravdam za neke zaista odvratne stvari, ta osoba ne može biti psihički normalna. Ja sigurno sebi ne bih dozvolila da ugrozim bilo čiju porodicu, i to nisu priče za medije, to su priče za institucije. Ne skupljaju se poeni na svemu i svačemu“, zaključila je Ceca za Nova.rs

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Inače, Jelena Karleuša nije bila raspoložena za izjave, naprotiv. Na pokušaj novinara da dobiju njenu izjavu, samo je odmahnula rukom i opsovala.