Foto: Antonio Ahel/ATAImages., M.M./ATAImages,Stefan Tomasevic/ATAImages

Suprug slavne Marine Tucaković, Aleksandar Futa Radulović, potvrdio je da će Svetlana Ceca Ražnatović pevati naslovnu numeru u filmu o Džeju Ramadanovskom.

Nakon što je objavljeno da će u filmu premijerno biti puštena i numera koju su Marina Tucaković i Futa radili za Džeja, a koju on nikada nije snimio u studiju, Radulović je ispričao kako je odlučeno da baš Ceca otpeva tu pesmu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Bila je ta jedna pesma koja je stajala u fioci a koju smo Marina i ja napisali za Džeja. Imao sam i demo kako je on peva. Tako smo došli na ideju da se ta pesma snimi. Upotrebili smo deo demo snimka, a za drugi deo nam je pomogla veštačka inteligencija. Tako smo odlučili da njegovu izvedbu stavimo na kraj filma“, rekao je Futa za „Telegraf“ i dodao:

„Nakon toga smo razmišljali koga bismo mogli da angažujemo da tu pesmu otpeva kao naslovnu za film . Bilo je par pevača u opticaju ali je jednoglasno izabrana Ceca, kako zbog njene emocije u glasu tako i zbog činjenice da su bili bliski prijatelji. Kada smo pozvali Cecu bila je jako emotivna, odmah je pristala, bilo je i suza.“

BONUS VIDEO: Ceca o članovima žirija Zvezda Granda: Evo zašto je nerviraju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar