"Mnogi mladi muzičari iz Bosne i Hercegovine ne bi imali priliku da uspeju da nije tog čoveka Saše Popovića. On je osmislio taj koncept, prihvatio nas i podržao. Čast i uspeh mi je poznavati ga", rekao je bivši finalista "Zvezda Granda" Emir Redžić Bubi u razgovoru za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Bivši finalista najgledanijeg muzičkog tamičenja „Zvezde Granda“, Emir Redžić Bubi, u razgovoru za Nova.rs otkriva da mu se život totalno promenio nakon finala. Pevač, koji je prvi doneo rokenrol na „grandovu“ veliku scenu, bio je ubeđen da neće uspeti jer je mislio da se ne uklapa u koncept popularnog muzičkog šou programa. Međutim, priznaje da je sam sebe demantovao.
Bubi tvrdi da mu je nakon potpisivanja ugovora sa „Grand“ produkcijom „krenulo u životu“ i da je proputovao ceo svet, te da nije bilo takmičenja, ko zna gde bi danas bio.

„Razmišljao sam o selidbi u Beograd, ali mnogo nastupa imam u Bosni i Hercegovini i dijaspori. Ja sam posle ugovora za „Zvezde Granda“ pet puta bio u Americi i zaista puno radi, pa sam razmišljao da uzmem ovde stan i pređem. Sasvim sam siguran da će u budućnosti doći do toga“, rekao je Bubi i otkrio koliko mu se život promenio nakon takmičenja u „Zvezdama Granda“.

romocija nove pesme, pevačice Lene Čolak, promocija
Bubi Redžić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Mnogo. Iskreno, ja sam došao u Beograd jer mi je bila želja da vidim kako će ljudi reagovati na moje nastupe i desilo se čudo. Ja sam ušao u top 3 u „Zvezdama Granda“, dobio ugovor i posle obišao ceo svet. Zaista se nisam nadao tome, iako sam verovao u sebe. To je takva mašinerija“, rekao je pevač.

S obzirom na to da je prvi zapevao rok pesme u svom fazonu, pevač je mislio da za njega nema mesta u takmičenju.

„Baš se zbog toga nisam nadao nekom velikom uspeh. Došao sam tamo, bio sam svoj i vodio sam se time „Pa šta bude“. Prihvaćena je muzika na neki moj način, ja sam to obrađivao. Ma, sve je bilo ludo i ekstra“, rekao je Bubi i dodao da je u kontaktu sa kolegama.

„Sa svima sam u kontaktu. Stekao sam prijateljstva, svi su me gledali nekako drugačije. Srećemo se redovno na nastupima, putovanjima, aerodromima“, kazao je on“.

Pevač je pohvalio Sašu Popovića, za kojeg ima samo reči hvale.

„Mnogi mladi muzičari iz Bosne i Hercegovine ne bi imali priliku da uspeju da nije tog čoveka. On je osmislio taj koncept, prihvatio nas i podržao. Čast i uspeh mi je poznavati ga“, završava Redžić.

BONUS VIDEO: Lena Čolak okupila pevače i glumce na promociji pesme

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Svi komentari (0)