Brus Vilis zbog korone nije sa ćerkama za rođendan

Showbiz 30. apr. 202022:07 > 22:10
Podeli:
Foto: EPA/ANDREW GOMBERT

Glumac Brus Vilis već duže od mesec odvojen je od svoje supruge Eme Heming i njihove dve ćerkice, jer ga se usled pandemije koronavirusa zadesio u karantinu s bivšom suprugom Demi Mur i njihove tri zajedničke ćerke.

Sticajem okolnosti, Vilis i njegova supruga Ema, s kojom je u braku poslednjih 11 godina, nakon zatvaranja granica ostali su u različitim državama, te dane izolacije provode odvojeno.

Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

 

Brus boravi u Ajdahu na ranču, koji deli sa prvom suprugom Demi Mur, gde su i njihove tri odrasle kćerke. Međutim, veoma mu teško pada što će propustiti rođendane obe svoje najmlađe mezimice koje je dobio u drugom braku.

PROČITAJTE JOŠ

Kako strani mediji prenose, najteže mu je zbog toga što je sam doneo odluku da u Ajdaho otputuje nekoliko dana pre nego Ema, sa kojom je zajedno trebalo da dođe na ranč, a koja je na kraju morala da ostane u Los Anđelesu zbog nezgode s najmlađom ćerkom kada se ona u parku ubola korišćenom iglom.

Heming je sa naslednicama u njihovom porodičnom domu 1. aprila već proslavila osmi rođendan starije ćerke Mejbl, dok će uskoro napraviti mini slavlje i za najmlađu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar