Brus Vilis u izolaciji obrijao ćerki glavu

Podeli:
Foto: Printscreen/Instagram/Buuski

Nakon što je objavio fotografije druženja u izolaciji sa svojom bivšom suprugom, Demi Mur, holivudski glumac je objavio i snimak na kome brije glavu svojoj ćerki Rumer.

Njihove zanimacije su postale poprilično iznenađujuće, s obzirom na to da su prvo izbacili kako provode vreme u istim pidžamama, a sada su šokirali javnost time što je Brus obrijao kosu svojoj najstarijoj ćerki.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, 68-godišnji Brus je uzeo mašinicu za šišanje i bez puno razmišljanja svojoj 31-godišnjoj ćerki Rumer skratio kosu na dužinu od tek nekoliko milimetara.

Foto: Printscreen/Instagram/Buuski

Video je snimio dečko njegove druge ćerke Talulah, Dilon Bus.

„Postajem ozbiljna kad mi briju glavu“, komentarisala je uz objavljeni video.

Sestra joj je poručila da izgleda predivno i da liči na Ivanu Orleanku.

Foto: Printscreen/Instagram/Buuski

Nakon drastične promene imidža i objavljivanja videa na društvenim mrežama javili su se brojni obožavatelji koji su je uporedili s majkom Demi, tačnije njenom ulogom u filmu reditelja Ridlija Skota „G.I. Jane“ iz 1997. godine, u kom je snimila legendarnu scenu brijanja glave.

Sudeći prema objavama, čini se da se porodica Vilis dobro zabavlja u izolaciji, čak i Brus i Demi koji su nakon 13-godišnjeg braka postali najbolji prijatelji i koji su se nedavno fotografisali zajedno nakon skoro dve decenije od razvoda.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.