Britni novom objavom uznemirila javnost

Podeli:
Britni Spirs
Britni Spirs Foto: Instagram/britneyspears

Britni Spirs je na Instagramu objavila fotografiju velikog crvenog frižidera uz jednu jedinu reč - "crveno" i dovela do ludila sve koji misle da pop princeza preko društvenih mreža šalje tajne poruke fanovima koji je podržavaju u nastojanjima da se reši starateljstva oca Džejmija Spirsa nad njenim životom koje, sudskom odlukom, traje od 2008. godine.

Ljudi dešifriraju značenje posta i nude brojna, neka čak i logična objašnjenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

PROČITAJTE JOŠ

Tako je jedan fan, duboko uveren da je provalio, kako kaže, očigledni tajni kod, napisao: „Freeze Britney!“ Pojasnio je kako je to igra reči i nesumnjiva asocijacija na kampanju „Free Britney“, koja je pokrenuta pre nekoliko godina, a intenzivirala se u poslednja dva meseca.

Drugi teoretičari misle da pevačica zapravo pokušava da na neobičan način najavi novu pesmu koja će se možda zvati „Crvena“ (doduše, po istoj logici, mogla bi se zvati i „Frižider“).

U reakcijama pišu pitanja poput: „Draga, jesi li dobro?“, a neki su Britni zamolili da u sledećoj objavi na Instagramu obuče crvenu haljinu ako želi da im pokaže da nešto nije u redu.

Komentari se gomilaju, svi pričaju o objavi, teorije se množe i čeka se neko, po mogućnosti manje kriptično objašnjenje za nju.

Mogućnosti je, zaista, mnoštvo: možda je to zaista poziv u pomoć, možda čudna najava nove pesme (iako je pevačica navodno odustala od novih muzičkih uradaka do trenutka dok ne bude mogla sama da upravlja svojim životom i karijerom), a možda se Britni jednostavno sviđa oveći kućni uređaj i nije mogla da odoli da to ne kaže svetu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar