Bred Pit upoznao „devojku“ sa Dženifer Aniston

Showbiz 17. apr. 202021:14
Podeli:
Foto: bGorassini-Hahn-Nebinger/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Glumac Bred Pit navodno je upoznao svoju bivšu suprugu Dženifer Aniston sa umetnicom Alijom Šokat, sa kojom su ga proteklih meseci povezivali inostrani mediji.

Otkako je pre četiri godine prestao da živi sa Anželinom Džoli, a potom se od nje i razveo, glumac Bred Pit svakim je danom sve bliži pomirenju sa svojom bivšom suprugom Dženifer Aniston, navodi „TeenStar“.

PROČITAJTE JOŠ

Jedina žena za koju se činilo da im stoji na putu bila je umetnica Alija Šokat sa kojom se Brad nekoliko puta zajedno pojavio na događanjima i u javnosti.

Svestan da ga mediji povezuju sa Alijom, oskarovac ju je namerno upoznao s Dženifer kako bi joj dokazao da je njegova veza s Aliom čisto platonska, piše magazin „Woman’s Day.“

Prema njihovim tvrdnjama, Alija u poslednje vreme izlazi s drugim muškarcima, te je Bred  navodno hteo da i Dženifer bude svesna toga i zato ih je upoznao.

Izvor blizak Bredu i Dženifer za pomenuti medij tvrdi da je glumac uspeo u svojoj namjeri i da su čak Dženifer i Alijaa nakon susreta postale prijateljice.

„Alija se zbližila s Dženifer i čak se šalila da joj je ona privlačna više od Breda, i da bi radije s njom izlazila, što ih je sve nasmejalo. Bred smatra da je Alija jedna od najlepših žena na svetu, ali je doživljava više kao sestru i definitivno jednom od najvažnijih osoba u njegovom životu“, govori izvor.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.