Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Trzavice u odnosu Anđeline Džoli i Breda Pita ne prestaju. Ovog puta, glumac je optužio bivšu suprugu da pokušava da zaustavi rešenje o starateljstvu nad njihovo šestoro dece nakon što je zatražila uklanjanje privatnog sudije Džona V. Ouderkirka iz njihovog tekućeg slučaja razvoda.

Naime, kako prenose strani mediji, Anželina je prošle nedelje tražila da se sudija promeni s obzirom da je ranije on sarađivao sa jednim od Bredovih advokata. Shodno tome, Pitovi advokati su navodno odgovorili na Anđelinin zahtev i zaključili da ona na sve načine pokušava da Breda odvoji od dece.

PROČITAJTE JOŠ

„Nagli plač Anđeline pokazuje njen očaj i lošu veru da će izvući ono što želi i uz to nepoštuje proceduralna pravila koja imaju za cilj da pomiri sukobljene strane i pronađu zajednički jezik“ stoji u Pitovom pravnom odgovoru, gde, između ostalog, piše:

„Nažalost, pojedinci koje najviše povređuju Anđelinini transparentni taktički pokreti su njena sopstvena deca, koja su i dalje uskraćena za konačno rešenje i normalnu raspodelu vremena sa ocem i majkom.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter. 

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)