Bred Pit
Bred Pit Foto:EPA-EFE/DAVID SWANSON

Bred Pit zauzeo je 4. mesto na listi najlepših ljudi na svetu, prema matematičkoj formuli koja se bazira na čuvenom zlatnom preseku. Ipak, njegova koleginica u svojoj autobiografiji otkriva da je postojao deo njegovog tela kojeg se jako stideo.

Šira javnost Breda definitivno doživljava kao najlepšeg muškarca na svetu, kao čoveka bez mane, ali glumac je sebi zamerao jednu stvar koju nikako nije mogao da podnese.

PROČITAJTE JOŠ

Glumica Đina Dejvis je u svojoj novoj autobiografiji „Dying of Politeness“ ispričala detalje sa snimanja filma sa Bredom Pitom. Otkrila je da se slavni glumac toliko sramio jednog dela svoga tela, da je šminkerkama tražio da ga prekriju šminkom. Reč je o bubuljici na zadnjici, koju je dugo imao, a zbog koje mu je bilo jako neprijatno.

„Bred nije mario za pompu koja je uvek vladala oko njegovog dobrog izgleda. Samo mu je bilo neprijatno zbog uporne bubuljice na zadnjici koju su šminkerke pokrivale nakon svake scene“, tvrdi ona u knjizi.

Bred Pit je jednom prilikom istakao da je neizmerno zahvalan na ulozi koju je dobio u filmu „Thlema and Louis“ – a na kojem je radio zajedno sa Dejvis.

BONUS VIDEO: Sve što niste znali o Leonardu Dikapriju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar