Bred dobio Anđelinu na sudu: Zajedno će se starati o deci

Showbiz 26. maj. 202122:44 > 22:57
Podeli:
Andjelina Džoli i Bred Pit
Andjelina Džoli i Bred Pit Foto:EPA/IAN LANGSDON

Glumac Bred Pit konačno je nakon pet godina sudske borbe dobio mogućnost na zajedničko starateljstvo nad šestoro dece koje ima s bivšom suprugom Anđelinom Džoli, potvrđuje „Us Weekly”.

Pročitajte još:

Naime, posle višegodišnjih sastanaka sa bivšom suprugom na sudu, sudija je presudio u korist Pita, koji će moći da provodi vreme sa svojim naslednicima Medoks, Paks, Zahara, Šajlo i blizancima Vivijen i Noks.

Nakon nekoliko meseci svedočenja svedoka i stručnjaka, sudija Džon Oderkirk navodno je jasno izneo svoja razmišljanja o presudi.

„Dogodila se značajna promena u ugovorima o starateljstvu na osnovu izuzetno detaljne odluke sudije. Bred je samo pokušavao da ima više vremena sa svojom decom – i bilo je jasno da je Anđelina učinila sve što je moguće da to spreči“, rekao je izvor.

Kako strani mediji pišu Džoli će nastaviti svoju pravnu borbu i rekla da je presuda sudije više bila „probna odluka”.

„Zajedničko starateljstvo nije pitanje na koje se Angelina protivi, bilo je drugih pitanja koja zabrinjavaju, ali sudski postupak je zatvoren i zapečaćen“, rekao je izvor.

Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Prema daljim navodima, Anđelina je pokušala da otpusti privatnog sudiju kojeg su angažovali da odlučuje o slučaju u dokumentu koji je u ponedeljak dostavljen Kalifornijskom drugom okružnom apelacionom sudu.

Anđelinini advokati tvrdili su da sudija nije adekvatno razmotrio sve priloge i dokumente koji su dostavljeni organima nadležnim za ovaj slučaj.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar