Branko Đurić Foto: N1

Branko Đurić Đuro, jedan od najpopularnijih i najuspešnijih glumaca na ovim prostorima, voli da se vraća u prošlost i priseća nekadašnjih vremena. U najnovijoj objavi vratio se čak dve decenije unazad, i to na kanski crveni tepih, objaviviši fotografije s jednog od najprestižnijih filmskih festivala u Francuskoj, ali i u Evropi.

PROČITAJTE JOŠ

Glumac je objavio niz fotografija nastalih u Kanu, kada je film Danisa Tanovića „Ničija zemlja“, u kojem je zajedno s Reneom Bitorajcem, Filipom Šovagovićem i Katrin Kartlidž odigrao glavnu ulogu, te dobio nagradu za najbolji scenario.

Film je uz nagradu u Kanu osvojio je i brojne druge, između ostalih Oskara i Zlatni globus za najbolji strani film.

Na jednoj od fotografija se može videti kako su se u Kanu on i supruga, Tanja Ribič, družili i s Milom Jovović. Đurini fanovi takođe su se rado prisetili nekih prošlih vremena i omiljenog im filma.

Podsetimo, rođeni Sarajlija već skoro 30 godina živi u Ljubljani, gde se odselio početkom rata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by branko djuric (@branko_djuric_djuro)

U srećnom je braku sa slovenskom glumicom Tanjom Ribič, s kojom ima dve ćerke.

Đuro se trenutno sprema za mini turneju po Hrvatskoj sa svojom autorskom, hvaljenom predstavom „Đurologija“, a ponovo sarađuje i sa Tanovićem, gde glumi jednu od glavnih uloga u njegovom novom filmu “Deset u pola”, koji se trenutno snima u Sarajevu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.