Branka Veselinović: Neću da kukam što sam sama za Vaskrs

Showbiz 03. maj. 202121:00
Podeli:
Branka Veselinović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

"Šta da kažem, sama bila i ostala. Ujutru sam imala tri, četiri poziva od mojih dragih ljudi, ali to je sve. Ceo dan je telefon bio pored mene i tako sam čekala i čekala da zazvoni, da malo porazgovaram s nekim, ali popodne i uveče nije se čuo zvuk. E, kada sam shvatila da nemam ni s kim da se kucam uskršnjim jajima, upalila sam TV i gledala svašta", rekla je za Nova.rs glumica Branka Veselinović kako je obeležila najradosniji hrišćanski praznik.

Glumica Branka Veselinović po prvi put je tužno obeležila uskršnje praznike. Bez obzira na to što je poslednjih decenija uvek sama tih dana, bila je srećna i raspoložena. Međutim, ove godine osećala se veoma usamljeno i tužno.

Branka Veselinović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

U razgovoru za Nova.rs Branka kaže da je Vaskrs provela čekajući telefonske pozive i čestitke, kojih nije bilo mnogo.

„Šta da kažem, sama bila i ostala. Ujutru sam imala tri, četiri poziva od mojih dragih ljudi, ali to je sve. Ceo dan je telefon bio pored mene i tako sam čekala i čekala da zazvoni, da malo porazgovaram s nekim, ali popodne i uveče nije se čuo zvuk. E, kada sam shvatila da nemam ni s kim da se kucam uskršnjim jajima, upalila sam TV i gledala svašta. Nije mi bilo dosadno, ali duštvo bi mi više odgovarao“, rekla je glumica i dodala da bez obzira na njenu samoću, ona je zadovoljna.

Branka Veselinović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

„Nikad nisam bila kukavica u životu, pa neću ni pod ove stare dane. Neću da kukam i da se žalim! Život je jedan, a meni je lepo i kad sam sama. Jesam ponekad tužna i usamljena, ali slavim život“, kazala je glumica.

Branka se tokom jučerašnjeg dana prisetila kako je nekada obeležavala Vaskrs.

„Tako sam razmišljala kako je nekada kuća u Novom Sadu bila puna. Moja porodica je uvek tog dana primala goste i svi smo se fino zabavljali. Taj praznik sam uvek najviše volela jer je bio najveseliji, pun smeha“, završava Branka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar