Foto:privatna arhiva; Nemanja Jovanović

Ovi skandali su tresli domaću javnost.

Zvezdan Slavnić, sin nekadašnjeg košarkaša Zorana Moke Slavnića, nedavno je ušao u „Zadrugu“ gde je ubrzo postao prilično blizak sa pojedinim cimerkama.

PROČITAJTE JOŠ:

Njegova nevenčana supruga Ana u početku nije reagovala na njegove prisne odnose sa drugim ženama, naročito sa Anđelom Đuričić, a onda je putem Instagrama sve obavestila da je odlučila da napusti Zvezdana.

Zvezdan Slavnić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Dragi moji, uskoro će izaći moja izjava da više nisam sa Zvezdanom. Hvala vam na podršci, drage žene, ali i muškarci, značilo mi je… Samo se srcem dobro vidi, istina se u očima ne da sagledati, Voli vas Ana“, napisala je Ana.

Ona je naglasila i da odluku nije donela „preko noći“, niti Zvezdana ostavlja zbog neke devojke, već se ova odluka dugo taložila u njoj.

Zvezdan i ne sluti šta se napolju dešava, te se više puta javno pravdao da su u pitanju samo prijateljski odnosi, te da Anđelu „gleda kao sestru“.

Ipak, Slavnić nije jedini koga je rijaliti koštao braka, te je do sada ilo nekoliko slučajeva onih čija se ljubav ugasila zbog javnih preljuba pred kamerama.

Reper Nenad Aleksić Ša je takođe u „Zadruzi“ uplovio u vezu sa Tarom Simov, zog čega je njegova žena Ivana odlučila da ga napusti.

Nenad Aleksić Ša Foto: Instagram/nenadaleksicsha
Foto: Instagram/nenadaleksicsha

On je u početku molio i želeo da mu oprosti, ali Ivana nijednog trenutka nije htela da popusti zog javnog poniženja koje joj je suprug priredio.

Ona je reperu poslala papire za razvod još dok je bio u rijalitiju, a ovaj ljubavni trougao mesecima je bio glavna tema svih medija.

Nenadovi prijatelji davali su izjave za medije i tvrdili da „ne prepoznaju svog drugara“, te da je potpuno drugačiji ootkad je upoznao Taru. Ivana, sada već bivšeg supruga, nije želela ni da vidi, a nakon razvoda se prilično zbližila sa Aleksićevim cimerom iz „Zadruge“ Vladimirom Tomovićem, te često odlazi u Crnu Goru kod njega.

Tara Simov Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Uprkos šuškanjima da među njima ima nešto više od prijateljstva, oni su to više puta demantovali. I reperova veza sa Tarom Simov završila se ubrzo, te je Ša ostao bez obe svoje ljubavi.

Svakako jedan od najvećih skandala desio se u prvoj sezoni „Zadruge“ kada je Luna Đogani uplovila u vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem.

Oni su otvoreno pokazivali svoje emocije i imali odnose pred kamerama, a skandal je postao veći kada je u rijaliti ušla i tadašnja Slobina supruga, Kristina Kija Kockar.

Njihove svađe, raskide i pomirenja, Lunine i Kijine rasprave i tenziju koja je sve vreme vladala ljudi su pomno pratili, a Sloba je sve vreme bio „između dve vatre“, te je malo želeo da ostane sa Lunom, malo da se pomiri sa suprugom.

Kija Kockar Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Iako je Kija bila spremna sve da mu oprosti, na kraju je odlučila da preseče i zatraži razvod. Javnost je tada žestoko osudila Lunu i dala joj epitet „rasturačice brakova“, dok su Kiju zavoleli mnogi i stali na njenu stranu, zbog čega je na kraju i odnela pobedu.

Nakon razvoda joj je krenulo na poslovnom planu, pa je izdala knjigu i postala pevačica, te danas uživa, a kao što je svima poznato, ni Lunina i SLobina veza nije opstala.

Marko Miljković i Luna Đogani
Marko Miljković i Luna Đogani Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Danas je Luna udata za Marka Miljkovića, kog je takođe upoznala u pomenutom rijalitiju, i sa njim ima ćerku, dok se i sloba oženio Jelenom sa kojom će uskoro dobiti sina.

Dosta se pisalo i o raspadu braka Dalile i Dejana Dragojevića koji se dgodio u prethodnoj sezoni „Zadruge“.

Iako su u rijaliti ušli zajedno kao sasvim skladan par, Dalila je ubrzo uplovila u vezu sa Filipom Carem, i to na oči svog supruga.

Dejanu su njeni i Carevi poljupci i seksualni odnosi koje su imali pred kamerama teško padali, te je više puta doživeo nervni slom i razbijao sve po imanju.

Jednom prilikom je sei razbio staklenu flašu o glavu, zbog čega je moralo da interveniše obezbeđenje, kao i bolničari. Više puta je došlo i do fizičkog sukoba između bračnog para Dragojević, a Dalila je i kažnjavana zog nanošenja povreda Dejanu.

Dalila je konstantno malo tvrdila da i dalje voli Dejana, pa onda da ga više ne voli, a u jednom trenutku se potpuno okrenula Filipu i odlučila da prekine sve veze sa suprugom.

U skandal su bile uvučene i njihove porodice koje su neprestano iznosile nove optužbe jedni na račun drugih, a bilo je i onih koji su tvrdili da je Dalila „omađijala Dejana kada je posetila vračaru“.

Baš kao i Kija, i Dejan je na kraju odneo pobedu u „Zadruzi“, a Dalila je uprkos tome što je Filip ostao uz nju, isticala da je tužna i depresivna, budući da su je svi osuđivali i da je osramotila porodicu.

Ipak, ni njena i Filipova ljubavna priča nije potrajala, a iako se od Dejana nije još zvanično razvela, rekla je da će to uraditi „što pre“.

BONUS VIDEO: Miki Mećava o svojoj rijaliti karijeri