Predrag Mijatović i Elena Karić Foto:Starsport/Antonio Ahel/ATAImages

Bivši fudbaler ogolio dušu.

Predrag Peđa Mijatović bio je nekoliko godina u bračnoj zajednici sa Elenom Karaman Karić, dizajnerkom nameštaja i navodnom spiritistkinjom, koja je ćerka modne kreatorke Verice Rakočević.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je istakao, pokajao se što je jako mlad stupio u brak.

„Ne znam da li sam slomio srce mnogim ženama, mislim da nisam. Obično se fudbaleri zbog načina života i brzog sazrevanja, odluče na taj korak ženidbe i stvaranja porodice vrlo mladi. To je bio slučaj sa mnom. Oženio se, dobio dete i fokusirao se na karijeru. Možda da mogu ponovo da se vratim, verovatno ne bih napravio nešto slično. Ali to je tada bilo potpuno normalno i kad analizirate sve neke bivše fudbalere tog mog doba, onda je to manje-više isto – 21, 22, 23 godine, klinci koji su fokusirani na fudbal, ožene se mladi, gomila od njih napravi grešku, kao što sam napravio ja, pa se razvedu, pa svašta nešto, ali to je normalno za fudbalera tih godina“, izjavio je Mijatović, pa onda izneo detalje razvoda sa Elenom.

„Iz ove perspektive mislim da je bila greška jer sam se posle šest-sedam godina razveo. Svaki razvod shvatiš da si pogrešio. Tada nisam znao da je greška, ali iz ove perspektive kažem da je greška i to tako treba shvatiti, nikako drugačije. Ne samo što si mlad, nego te i profesija navodi da ne možeš da se koncentrišeš da si tu. Ja sam bio fanatik, došao sam u Partizan, imao tih šest meseci krize, i moj fokus je bio da budem ono što se od mene očekuje i on da tu nema prostora za neke druge stvari. I kad vam neko nešto predloži, po difoltu kažem važi, ali nisi koncentrisan na to, fokus je bio fudbal“, ispričao je Peđa u emisiji „Una, due, tre“, ne želeći mnogo da komentariše Elenu:

Elena Karaman Karić Foto: Instagram/elenakaraman.essenceofliving

„Sve što je bivše, bivše je, ajmo da pričamo ono što je sadašnje i ono što nas čeka u budućnosti. Ne treba pričati, pogotovo te nezgodne stvari, ne treba vraćati te davne stvari koje su davno, davno zaboravljene“, rekao je Mijatović.

Podsetimo, Peđa je oženio Elenu kada je ona imala svega 19 godija, početkom devedesetih. Zajednički život započeli su u Valensiji, gde su ostali do kraja braka iz kojeg su dobili dvojicu sinova, Luku i Andreja.

Nažalost, Andrej je rođen sa cerebralnom paralizom, a preminuo je davne 2009. godine, u 14. godini života.

BONUS VIDEO „Znala sam da će me Đole zameniti“: Slađa Delibašić otkriva zašto pored dve kuće živi kao podstanar

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar