Braja odgovorio na Laćine prozivke: Šuplja priča, mani se mene

Showbiz 29. jun 202223:19
Podeli:
Dragan Brajović Braja i Milan Radulović Laća Foto:E-Stock/strahinja_kostic, Nemanja Jovanović/Nova.rs

Sve je počelo oko afere vezane za pesmu "Provereno".

I dok deo javnosti staje na stranu Milice Pavlović, koja je snimila i na svom novom albumu objavila hit „Provereno“, drugi navijaju za njenu koleginicu Anu Nikolić, koja je na meti kritika jer je protivpravno „prisvojila“ pesmu mlađe koleginice, kojom najavljuje svoje nastupa i hit predstavlja kao svoj – doduše, u nešto drugačijoj, demo verziji. S druge strane, tekstopisac Milan laća Radulović danima unazad javno govori o autorskim pravima i pokušava da ukaže na srž problema, a sada je, čini se, „vruć krompir“ prebacio u ruke autora pomenute pesme.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kako nešto završi na platformi za široke narodne mase, a onaj, dakle autor, koji može to da blokira, prstom ne mrda? U prevodu meni kao autoru bi više nego godilo da izađe 15 verzija ‘Provereno’, jedna Anina, jedna džez, da peva Lena Kovačević, jedna šlager Neda Ukraden, jedna Nućijeva… I sad svako sluša ‘Provereno’, imam hit za svaku ciljnu grupu. Znam da je originalni izvođač oštećen, ali šta me zabole? Neću crći ako originalna verzija propadne, jedna pesma više-manje. Dići ću honorar masno. S tim što ja nisam radio ‘Provereno’, provereno. I dosta više manipulacija oko Milice i Ane, pesma je Miličina, zar ne, Brajo?“, prozvao je Laća kolegu na Tviteru, a ubrzo je stigao Brajovićev odgovor.

"Ja sam poskidao bar 30 objava pesme na raznoraznim kanalima, tako da je šuplja priča. Manite se autora", naveo je Braja, piše Blic.

Laća mu je ukazao na to da bi, da stvarno želi, sa Jutjuba mogao da ukloni sve nelegalne verzije svoje pesme.

"Tako možeš i sledećih 30. Sada je viralno, samo će da kače", poručio je Laća, dok je njegov kolega istakao da ima "pametnija posla".

"Ja uvek imam pametnija posla od lažnih tema za popunjavanje žutih vesti. Kad god moj tim primeti, reaguje. Ovde nema spora, sve je jasno",  kazao je Braja.

Komentari

Vaš komentar