Bosanac o Džidžinom velikom povratku: Ćerka mi je otišla u nepoznatom pravcu

Showbiz 17. jan. 202217:59
Podeli:
Džidža, Bosanac
Foto: Instagram/d.s.bosanac_official

Dragan Stojković Bosanac vrlo je oštar i pravičan u komentarisanju kandidata u "Zvezdama Granda", a takav je bio i prema ćerki Aleksandri Džidži Stojković kada se svojevremeno takmičila u popularnom muzičkom šou programu. On je danas istakao svoje mišljenje i o njenoj novoj duetskoju pesmi "Ekstaza" koju je objavila na kanalu "Two louder".

S obzirom na to da je Džidža sa koleginicom Nadicom u duetu u novom spotu seksi i provokativna, kako po stajlingu, tako i po koreografiji, mnogi su mislili da će Bosanac pocrveneti. Međutim, njegov komentar na Instagramu iznenadio je njihove brojne poštovaoce i pratioce.

Džidža, Dragan Stojković Bosanac
Džidža Foto: Instagram/d.s.bosanac_official

„Jako sam ponosan na svoju Džidžu i to što se upustila u potpuno pravac koji je meni nepoznat! Ponosan na to kako je odradila! Jezik joj je duži od metra i brži od zvečarke. Šalu na stranu, bravo“, pohvalio se poznati kompozitor, producent i harmonikaš na Instagramu ćerkinim video snimkom.

Aleksandra Džidža Stojković Foto: Dušan Petrović

S druge strane, kontaktirali smo Aleksandru povodom njenog povratka na scenu i popričali s njom gde je bila i šta je radila za vreme pandemije.

Aleksandra Stojković Džidža Foto: Dušan Petrović/Promo

PROČITAJTE JOŠ

"Napravila sam pauzu najviše zbog pandemije. Mislim da nije bilo vreme za pesmu i veselje. Odlučila sam da zavrsim fakultet isključivo iz ljubavi prema muzici i želji da znam što više mogu iz te oblasti. Naišla sam na dobru pesmu, odnosno ponudila mi se pesma, duet gde sam taman iskoristila priliku da se oprobam u novom pravcu. Rep je nešto što sam oduvek volela, ali nisam se upuštala jer nisam bila spremna. Ne kažem da ću ostati u repu jer pevam i narodnjake i zabavnjake, ali za sada se mojoj publici dopada ovaj pravac pa ću se vrlo moguće malo zadržati u istom. Uvek ću raditi ono što volim makar to bilo i loše jer je poznato da se muzikom bavim jer je to moj život, a ne izvor novca", rekla je pevačica, a potom se osvrnula na očev sud o njenom novom pravcu.

"Tata, naravno, uvek da svoj sud, i za divno čudo dopalo mu se. Ja uvek mogu da snimim narodnjak i on to zna, i podržao me je u ovome jer zna da volim dosta muzičkih pravaca i zašto se ne bih oprobala u ovome ako mi već leži. Sugerisao je jako malo jer on kaže da sam odlično odradila, prošto rep je dikcija, rep je izraz, rep je dobar tekst i to je to. Smatra da sam to dobro iznela i drago mi je što imam njegovu podršku u svemu", rekla je Džidža.

Pevačica je promociju nove pesme proslavila sa prijateljima u Novom Pazaru, gde se zatekla zbog poslovnih i privatnih obaveza.

Aleksandra Stojković Džidža
Aleksandra Stojković Džidža Foto: Privatna arhiva

"Društvo je izlazak pesme slavilo u Beogradu, a ja u Novom Pazaru (smeh). Morala sam da odem tamo sa prijateljicom zbog nekih obaveza, pa sam iskoristila priliku i da malo uživam.

Aleksandra Stojković Džidža
Aleksandra Stojković Džidža Foto: Privatna arhiva

Doduše, možda je smešno što ću ovo reći, ali tamo mi je moj frizer Mirsad Malićević i nije mi teško da putujem par sati radi dobre i kvalitetne nadogradnje koju samo on ima", pohvalila se ona.

BONUS VIDEO: Snežana Đurišić: Umem da opsujem, ali znam da se ponašam pred kamerama

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar