Boris Novković progovorio o odnosu sa bivšom suprugom

Showbiz 17. maj. 202018:00 > 18:01
Podeli:
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Boris Novković, koji je tokom karantina snimio novu pesmu upravo inspirisanu izolacijom, progovorio je o svom privatnom životu i dotakao se svog odnosa sa bivšom suprugom.

„Od same pandemije do zemljotresa bilo je psihotično. Preplavio me neki osećaj i to sam izbacio kroz pesmu „Moj grad bez ljudi“. Danas pesmu možeš snimiti tako da zvuči kao u studiju. Moj glas je snimljen online preko telefona. Našli smo se samo reditelj i ja u studiju, ja sam izveo pesmu“, ispričao je Novković za RTL Ekskluziv, pre nego što je počeo da priča o privatnom životu, o kom retko govori, te otkrio u kakvim je odnosima s bivšom suprugom.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, njegova ćerkica Si, koju je prošle godine dobio s 25 godina mlađom partnerkom Iris Volf, trebalo je da proslavi prvi rođendan, ali zbog karantina nije imala planiranu veliku proslavu.

„Za prvi rođendan ćerki Si planirali smo veliko slavlje. Kod nas u porodici su sva slavlja velika. Kad moji sinovi slave rođendan, onda smo svi tamo, kod moje bivše supruge, i Si i Iris, cela moja sadašnja i bivša porodica. Mi smo dosta po tim pitanjima druželjubivi“, rekao je Boris, koji sa bivšom suprugom Lucijom Matić ima dva sina Nou i Bona, te otkrio da se tokom izolacije neko vreme nisu videli, ali da su sada ponovo svaki vikend kod njega.

„Ako se ljudi odluče za roditeljstvo, onda moraju tome da ostanu dosledni. U tome smo ja i bivša supruga uvek bili dosledni. U super smo odnosima svi skupa i mogu reći da, kako ja vidim, to bi uvek trebalo biti tako. Deca su budućnost svih nas“, zaključio je Boris za RTL Ekskluziv.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar