Bojsi iz „Mućki“ podneo zahtev za srpsko državljanstvo

Showbiz 25. avg. 202109:23 > 11:04
Podeli:
Foto: James McCauley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumac Džon Čalis, čuveni Bojsi iz Mućki postaće državljanin Srbije, obelodanio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

„Mnogi su se u Srbiji obradovali fotografijom koju je britanski glumac Džon Čalis, koji je tumačio ulogu čuvenog Bojsija u kultnoj seriji Mućke objavio na društvenim mrežama. Kako i ne bi, kada je na fotografiji Džonov crni „mercedes“, na čijim tablicama piše „Srbija“. Vreme je da otkrijem tajnu kako je slika nastala“, napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

PROČITAJTE JOŠ

Fotografija je nastala, kako je naveo, prošle nedelje ispred Ambasade Srbije u Londonu.

„Pre toga je Džon Čalis zvanično podneo zahtev za prijem u državljanstvo Republike Srbije! U ambasadi Srbije g. Čalisa primila je ambasadorka Srbije u Ujedinjenom kraljevstvu Aleksandra Joksimović. Imao sam tu čast da u ime Grada Beograda potpišem preporuku Grada Beograda da Bojsi postane srpski državljanin. Nije bilo lako pobrojati na jednoj stranici šta je Bojsi učinio na promociji Srbije i Beograda, posebno u Velikoj Britaniji gde je veoma poznat i popularan“, dodao je Vesić.

Napisao je i da je premijerka Ana Brnabić podržala ideju da Bojsi postane srpski državljanin. Vesić je posebno zahvalio našem čoveku koji je odrastao i živi u Londonu Lazaru Vukoviću, koji je, kako kaže, najzaslužniji zato što Bojsi toliko voli Beograd i Srbiju.

„Bojsijev zahtev za državljansvo nalazi se već u Beogradu i kada se završe sve procedure Vlada će glasati. Lep je osećaj kada znate da uspešni i popularni ljudi, kao što je Džon Čalis, žele da budu državljani Srbije. Srećan sam jer Bojsi postaje i zvanično Beogradanin. Stanovnik našeg grada suštinski je postao kada je snimio film „Bojsi u Beogradu“. Bojsi dobrodošao kući“, napisao je Vesić.

БОЈСИ ПОДНЕО ЗАХТЕВ ДА ПОСТАНЕ ДРЖАВЉАНИН СРБИЈЕ!Многи су се у Србији обрадовали фотографијом коју је британски глумац…

Posted by Горан Весић on Tuesday, August 24, 2021

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar