Bojana Ordinačev posle devet meseci otkrila koje neobično ime je dala sinu

Podeli:
Foto:Nemanja Jovanović

Glumica je postala majka pre devet meseci, a njen sin joj je centar sveta.

Bojana Ordinačev i njen suprug za naslednika su odabrali nesvakidašnje ime, a sada je glumica otkrila i kako su se za to odlučili.

PROČITAJTE JOŠ

„Kada smo moj partner i ja saznali da ćemo postati roditelji, dogovorili smo se da on bira ime za devojčicu, a ja za dečaka. Ne znam zašto, ali on je bio uveren da ćemo dobiti ćerku, pa je računao da će smisliti ime. Međutim, stigao je dečak. Prvo moja mama, a zatim i svi koji me poznaju, pitali su: ‘Otkud ti to Najda?’ Nisam znala šta da odgovorim jer ni sama ne znam kako mi se stvorilo u mislima. Kad sam ga ukucala, saznala sam da je to staro srpsko ime koje se više ne daje, ali je uglavnom pominjano – Najdan. Kasnije smo se setili da je Najda nadimak pevača grupe ‘Smak’, što nam je super zvučalo“, rekla je Bojana za „Hello“.

Njenom suprugu je u početku bilo čudno, ali je ubrzo prihvatio.

"Prvo mu je bilo čudno, ali se i njemu dopalo. Jeste neobično, ali nama odavno nije. Sada ne bismo mogli da zamislimo da se Najda drugačije zove. U početku me je nerviralo što me je većina ljudi pitala šta ime znači. U nekom trenutku počela sam ja njih da pitam: 'A šta znači Marko ili Miloš'? Ta imena 'znače' isto koliko i Najda, samo smo ih više puta čuli, pa nam zvuče obično", kazala je Ordinačev.

BONUS VIDEO: Top 5 pevačica koje su uvećale usta 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter

Komentari

Vaš komentar