Foto:E-Stock agency

Ovako je sve počelo.

Veljko i Bogdana Ražnatović danas su dobili drugog sina, kom su dali ime Krstan. Njihov prvi sin Željko, nosi ime po svom dedi Željku Ražnatoviću Arkanu, a mlađi po pradedi, Arkanovom ocu.

PROČITAJTE JOŠ:

Porodica ne krije sreću i već danas će proslaviti rođenje naslednika.

Inače, za Veljka važi da smirio pored Bogdana, pa je buran život i noćni provod zamenio za porodičan život u Titelu, odakle je Bogdanina porodica.

Međutim, sve ovo se ne bi dogodilo da se nije umešala njegova sestra Anastasija, koja ih je i upoznala. Naime, Ražnatovićka je na planini upoznala buduću snaju, a kako je kazala od prvog trenutka je predosetila da je to prava žena za njenog brata.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, E-Stock/Strahinja Kostić

„Bogdana već godinu i po dana živi kod nas, to je sada i njena kuća. Divno se slažemo, ona je super, puno je volimo. Ušla nam je pod kožu vrlo brzo i dobra je devojka, što je najvažnije“, objasnila je ona svojevremeno.

Mnogi su već tada komentarisali da je „vezala“ Veljka.

„Apsolutno! Za noge i za ruke! Šalu na stranu, nisam ga nikada do sada videla tako zaljubljenog i privrženog.“

Pre Bogdane Veljko je voleo mnoge poznate devojke poput Maše Terzić, Ane Rajković i Ksenije Bujišić.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Ipak, pred oltar je odveo samo Bogdanu, te je ona na velikoj svadbenoj ceremoniji i zvanično postala gospođa Ražnatović.

Podsetimo, na venčanju je nosila venčanicu Cece Ražnatović, a zbog brojnih običaja koje su ispoštovali, mnoge je njihove venčanje podsetilo na svadbu Arkana i Cece 1995. godine.

BONUS VIDEO: Anastasija Ražnatović na Hello žurki