Bogaćenje telefonom: Svakim igranjem možete da zaradite novac

Showbiz 23. maj. 202000:21
Podeli:
Foto: Promo

U proteklih mesec i po dana tokom policijskog časa su se sva društvena i zabavna dešavanja preselila na internet i popularnost pojedinih sadržaja je značajno skočila. Jedan od sadržaja koji je u ovom periodu stekao veliku popularnost je i "Lift Kviz", čiji broj igača nastavlja da raste i gde igračii vikendom u večernjim satima i dalje pronalaze dobru zabavu i kvizaško takmičenje u novom formatu.

Naime radi se o mobilnoj aplikaciji koja je dostupna tek nepuna tri meseca, u kojoj učesnici odgovoraju na pitanja iz različitih kategorija poređanih po težini i za to osvajaju novčane nagrade. Kviz se emituje uživo, a tu je i voditelj koji postavlja pitanja i komunicira sa učesnicima tokom kviza putem četa.

PROČITAJTE JOŠ

U Lift Kvizu je do sada učestvovalo preko 50 000 igrača i dostupan je svima na Google Play ili App Store platformi. Trenutni nagradni fondovi variraju od 5000 do 20000 dinara, gde u proseku ima između 20 i 100 pobednika koji uspeju da odgovore tačno na svih 12 pitanja koliko ih ima u kvizu. Pobeda u Lift Kvizu donosi skromne iznose od po 100-200 dinara ali se ti iznosi sakupljaju u aplikaciji sve dok se igrač ne odluči za isplatu.

Takmičenje je individualno i Lift Kviz mogu da igraju svi punoletni građani ali još je zabavnije kada se igra u društvu ili u krugu porodice. Voditeljski duo Lift Kviza čine glumica Ana Mandić i stendap komičar Nebojša Potkrajac, dok su samim emisijama do sad gostovala i poznata lica poput Aleksandra Radojčića, Tamare Dragićević.

Da li će pojava Lifta uticati na budućnost igranja domaćih kvizova i kvizašku kutluru na ovim prostorima ostaje nam da vidimo, ali je sigurno da sve više ljudi pronalazi zabavu u ovakvom tipu izazova. Više informacija o Lift Kvizu pronađite na www.liftkviz.rs.

Foto: Promo

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar