Foto:EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Čuveni italijanski operski pevač Andrea Bočeli objavio je snimak svog zajedničkog nastupa sa sedmogodišnjom ćerkom Virdžinijom, koja je nedavno počela da uči da svira klavir.

Slavni tenor je iskoristio svoj umetnički zanos da sa svojom ćerkicom malo razbije dramatičnu svakodnevnicu, koja vlada u Italiji zbog drastičnih mera Vlade, kojim je cela zemlja usped pandemije koronavirusa stavljena u karantin, pa je divnu objavu podelio na svojoj Fejsbuk stranici, uz sledeći komentar:

Foto: Printscreen/Facebook/Andrea Bocelli

„Moji prijatelji, ova blago paradoksalna situacija nas tera da delujemo kreativno. Kao što sam to uvek činio prirodno, i sada više nego ikad, pokušavam da uključim sve u porodici, uključujući i malu Virdžiniju koja je nedavno počela da svira klavir. Jako je napredovala i sada će svirati nešto sa ocem: (kompoziciju) „Ich liebe dich“ od Ludviga Van Betovena. To je način da izrazimo našu ljubav prema svima vama i podelimo trenutak optimizma, nade i pozitivnosti, Andrea“, stoji u komentaru na Bočelijevoj Fejsbuk stranici.

Foto: Printscreen/Facebook/Andrea Bocelli

Na snimku, mala Virdžinija prati na klaviru svog slavnog oca koji peva.

Foto: Printscreen/Facebook/Andrea Bocelli

 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ