Foto: Nova.rs/Video

Na njihove zajedničke koncerte retko ko je hteo da dođe, a na jednom nije bilo bukvalno nijednog posetioca.

Boban Rajović pre tačno 22 godinepočeo je svoj estradni put izbacivši album “Piroman“ koji je u to vreme bio pravi bum, a gotovo svaka pesma postala hit. Ponude za nastupe stizale su sa raznih strana, a kada je stigao poziv za turneju po Skandinaviji, Boban je to oberučke prihvatio s obzirom na to da je tamo već živeo.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je na turneju trebalo da povede i nekog kolegu, pevač se odlučio da to bude Nenad Knežević Knez, koji je u to vreme već bio izgrađeno ime. Nastupi su počeli od Malmea, preko Stokholma, sve do Kopengahegna ali njihova posećenost nije bila zadovoljavajuća.

Nenad Knežević Knez
Nenad Knežević Knez Foto: Goran Srdanov

„U Malmeu bilo još oko 200, 300 ljudi, a u Geteborgu, rekord! Nijedan čovek nije ušao, Knez je poludeo. ‘Bobane, ovo je tvoja krivica, nema ljudi, kakva je ovo organizacija’, vikao je na mene. I onda smo otišli za Stokholm gde je bilo onako ljudi i kaže on meni: “Slušaj, prvo ćeš ti da otpevaš jedno sat i po vremena, pa jedno pola sata ja, pa opet ti jedno sat i po i onda ja za kraj kao šlag na tortu jedno 45 minuta'“, imitirao je Rajović kolegu u „Amidži šouu“.

Nakon serije neuspelih nastupa, konačno je došao i onaj u Kopenhagenu koji je očigledno okupio sve ljubitelje muzike ova dva pevača jer je klub bio krcat i tražila se karta više. Videvši ovo, Knez je bio pozitivno iznenađen.

– Kad je video da ima ljudi, onda je promenio priču: ‘Slušaj, sad ću ja jedno dva sata da pevam a onda ti za kraj kao šlag na tortu“’- ispričao je Boban.

BONUS VIDEO: Boban Rajović grand specijal 05.02.2022.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Svi komentari (0)