Princeza Dajana i Boba Zivojinovic
Princeza Dajana i Boba Živojinović Foto:EPA/GERRY PENNY/Filip Krainčanić/Nova.rs

"Ostaće mi zaista u lepom sećanju jer je bila prirodna i opuštena žena sa kojim sam mogao da razgovaram o najobičnijim temama", kaže nekadašnji teniser Slobodan Boba Živojinović o druženju sa pokojnom Dajanom, princezom od Velsa.

Pročitajte još:

Boba je na vrhuncu svoje karijere upoznao Dajanu, koja je bila redovna na njegovim mečeveima.

„Nedelju dana pre Vimbldona 1987. godine održan je humanitarni meč pod njenim pokroviteljstvom. Bio sam jedan od učesnika, pored još nekoliko poznatih tenisera. Tada sam upoznao Lejdi Dajanu. U prvom razgovoru pitala me je da li sam ja onaj teniser koji ima najjači servis“, ispričao je Boba ranije, dodajući da su se ponovo sreli iduće godine.

„Navijala je za mene sa tribina, iako je kraljevska porodica imala VIP ložu. Velika je stvar kad na meč dođe da te bodri osoba poput nje“, pre nekoliko godina je ispričao Živojinović.

Život princeze Dajane bio je uzbudljiv, pa ne čudi što se i danas, 24 godine posle njene tragične pogibije u saobraćajnoj nesreći, njeno ime skoro svakodnevno pominje u medijima.

Princeza od Velsa na jučerašnji datum proslavila bi 60. rođendan, a javnost i dalje ne prestaje da intrigira sve ono što se ticalo njenog života.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)