Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Blek Čajna, američka starleta i vlasnica kompanije "Lashed Cosmetics" otpočela je neočekivanu praksu: ako joj platite 250 dolara  - oko 25 hiljada dinara, ona će vas zapratiti na Instagramu.

Ako biste pak želeli da četujete preko video poziva, to će vas koštati nešto manje od 100 hiljada dinara, odnosno 900 dolara. Čajna je otišla i korak dalje, pa fanovima koji nemaju odmah da plate celu svotu, nudi plaćanje u 4 rate, prenosi „TeenStar“.

PROČITAJTE JOŠ

Ovaj potez starlete naišao je na negodovanje javnosti, koja ju je osudila na društvenim mrežama.

„Ova žena je konačno dotakla dno. Belk Čajna zaprat na Instagramu naplaćuje 250 dolara, a video poziv 900, a možete da platite i na rate. Ove stvari ne možete da izmislite,“ napisala je jedan korisnik društvene mreže na Tviteru.

„Zašto Blek Čajna prodaje praćenje na Instagramu za ogromnu svotu novca?! Da li je ona videla stopu nezaposlenosti u Americi?“ napisala je drugi korisnik iste mreže. 

Dobar deo javnosti osudio ju je i zbog toga što se na ovaj potez odlučila u trenutku globalne pandemije, kada većina nema posao.

Starleta je inače poznata američkoj javnosti zbog turbulentne veze sa članom porodice Kardašijan, Robom Kardašijanom. Ona zajedno sa njim ima ćerku Drim, a nekadašnji bračni par trenutno se bori za starateljstvo na sudu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.